mer enn 2.594.796 tilfredse kunder
Europas Nr. 1 i hjemmetrening
Ha tillit til våre kunder.
Aktuell 62.648 produktvurderinger
modell 2018

cardiostrong tredemølle TR70i

Nummer CST-TR70-3
print skriv ut
Kundevurderinger (135)
135 Kundevurderinger
4.7 av 5 stjerner
Sport-Tiedje's test-resultat (Info)
Sport-Tiedje tester hvert treningsapparat veldig nøye. Tilslutt vurderer vårt team, som består av sportsforskere, elitesportsmenn og service-teknikkere med lang erfaring, våre produkter i forskjellige kategorier. Med Sport-Tiedje-testresultat kan du lett sammenlikne produktene med hverandre og ut fra det, finne det apparatet som passer best for deg.
utrustning
dempning
stillegående
stabilitet
Til utrustningen på en tredemølle hører bl.a. motorytelsen, løpeflatens størrelse og beskaffenhet. Dette sørger for en behagelig bevegelse og mer sikkerhet ved høy hastighet eller ved lange løpere. En computer med mange treningsprogrammer gir deg mer avveksling ved treningen. Ekstrautstyr som direkte-valg-knapper, klappemekanisme, vifte og transporthjul gjør treningen tydelig mer behagelig.
Foruten rammekonstruksjonen garanterer egenvekten og størrelsen på flaten for en stor stabilitet . Jo stabiler tredemøllen er, jo høyere er den maksimale vektbelastbarheten og også holdbarheten på apparatet . Ved intensive treningsøkter står tredemøller med større stabilitet tydelig mer sikkert. Dertil minker slitasjen på hele driftssystemet med større løperuller.
At den går rolig skyldes motorytelsen, hvilken matte, støtdempere og rammekonstruksjonen. Et apparat med en stille gang forårsaker nesten ingen unødige lyder og muliggjør at du kan høre musikk eller fjernsyn mens du trener.
Viktig for dempningsegenskapen på en tredemølle er tykkelsen på løpematten og antall og kvalitet på støtdemperne. En god dempning er leddskånende og forebygger trøtthetsfølelser.
produktvideo
DAGSAKSJON
-5% PÅ ALLE VARER*
Kode for rabattkupong:
27MAY18
lukke
antall
tidligere
kr 19 424,00
kr 16 495,00
15%
du sparer
inkl. 25% moms

Aksjonspris fram til 27.05.

minus rabattkupong 27MAY18

Rabattkupong: 27MAY18
Gyldig til: 27.05.2018
Ikke gyldig for følgende produsenter: Ikke gyldig for følgende kategorier:

du sparer kr 824,75

I dag kr 15 670,25 kr 15 670,25

Gratis frakt !
På lager!
Vi overtar betalingen av moms/toll.
Ingen ekstra faktura i Norge.
Leveres med spedisjon 2
Teaser Icon
HK-varig ytelse 3.5 PS
Teaser Icon
hastighet 0.8-20 km/h
Teaser Icon
stigning 0-15 %
Teaser Icon
løpeflate 50x152 cm
Kort beskrivelse: cardiostrong tredemølle TR70i
En stor løpeflate, en sterk motor og tallrike smarte programmer: cardiostrong TR70i har de beste forutsetninger til utholdenhetstrening i hjemmet, til å gå ned i vekt og til ytelsestrening.

produktdetaljer: cardiostrong tredemølle TR70i

 • modell 2018 info
 • tekniske data - cardiostrong tredemølle TR70i:
  • DC-motor: 3.5 HK-varig ytelse
  • løpeflate: 152 x 50 cm
  • hastighet: 0.8 - 20 km/h ( innstilles i trinn fra 0.1 km/h)
  • stigning: 0 - 15 % ( innstilles i trinn fra 1 %)
 • treningscomputer - cardiostrong tredemølle TR70i:
  • visning: tid, strekning, hastighet, stigning, kalorier, puls
  • visning av treningsprofilene med TFT
  • treningsprogrammer tilsammen: 58, derav persondefinert: 20, hjertefrekvensstyrt: 2
  • 6 direktevalgknapp for hastigheten 6 direktevalgknapp for stigningen
 • utrustning - cardiostrong tredemølle TR70i:
  • hjertefrekvensmåling: håndpulssensor, pulsbelte (kan kjøpes som tilbehør)
  • Pulsbelte til telemetrisk hjertefrekvensmåling kan kjøpes som tilbehør
  • HRS-styring: innstilling av hastighet og stigning på håndtakene på hver side
  • ekstra: transporthjul, kan klappes sammen,
 • God tredemølle til mosjonstrening med sprint-økter.
 • Til hurtigstart : Enkel oppbygging og veldig lett anvendelse.
 • Mange avvekslingsrike programmer f.eks. stignings-intervaller eller bakkeløping.
 • Plassparende, kan klappes sammen.
 • Stilig, veldig stabil og sklisikker aluskinne.
 • Stor hylle til å ha alle viktige ting rundt seg ved treningen.
 • maksimal belastbarhet - cardiostrong tredemølle TR70i: 159 kg
 • oppstillingsmål - cardiostrong tredemølle TR70i: (L) 189 cm x (B) 84 cm x (H) 137 cm
  klappet sammen - cardiostrong tredemølle TR70i: (L) 107 cm x (B) 84 cm x (H) 168 cm

beskrivelse: cardiostrong tredemølle TR70i

Sport-Tiedje's test-resultat (Info)
utrustning
dempning
stillegående
stabilitet
En stor løpeflate, en sterk motor og tallrike smarte programmer: cardiostrong TR70i har de beste forutsetninger til utholdenhetstrening i hjemmet, til å gå ned i vekt og til ytelsestrening.

Moderne panel med et veldig stort programutvalg.

cardiostrong tredemølle TR70i har 58 programmer – her er det nok til alle treningsnivåer og alle treningsmål. Bruken er dessuten veldig enkel: Foruten de manuelle programmene som startes med et enkelt trykk på start knappen, er programmene ordnet i grupper:

Hjertefrekvensprogrammer.

Med styringen av treningsintensiteten over hjertefrekvensen kan du oppnå bestemte treningsmål mer effektivt. Til det har cardiostrong tredemølle TR70i 2 programmer med 2 treningsmodi hver. Enten holdes hjertefrekvensen konstant ved å tilpasse hastigheten eller du stiller inn et hjertefrekvens- intervallprogram. Her veksler faser mellom høyere belastning med faser med minder belastninger. Panelet stiller inn hastigheten eller stigningen slik at den gitte hjertefrekvensen oppnås.

Virtuelle strekningsvideoer.

På panelet er det ferdig innstallert 6 "Virtual Simulations"-videoer. Der er det filmer av løpestrekninger som du kan se på skjermen mens du trener. Mens du trener kan du hele tiden forandre på hastigheten eller stigningen med en pil-knapp eller en hurtig- valg-knapp. Videoene med løpestrekningen reagerer på det du taster inn. Hvis du forandrer på hastigheten på tredemøllen, forandrer også tempoet på filmen på videoen seg.

Løpe konkurranse.

På disse 12 konkurranse-programmene konkurrerer du med andre computer-motpartnere på forskjellige terrenger. Konkurranseløpene er en fin og motiverende avveksling i treningen.

Profilprogrammer.

Tilsammen har den 17 ferdig definerte profilprogrammer som er forskjellig fra varighet, intensitet og veksel mellom intensiteten. Ved de forskjellige programutvalgene kan du avgjøre om intensitetsvekselen skal skje ved å forandre på stigningen eller ved å forandre på hastigheten.

Brukerdefinerte løpeprogrammer.

Du kan selv programmere inntil 20 brukerprogrammer. Programmene settes sammen av flere avsnitt og du kan selv bestemme stigningen og hastigheten for hvert avsnitt. Lagre programmet så du hele tiden kan hente opp igjen det samme programmet.

Manuell modus – tren når du vil.

Den enkleste modusen på cardiostrong tredemølle TR70i er den manuelle modusen: Trykk på start i hovedmenyen og sett igang. Enkelt vil ikke si at treningen ikke er avvekslingsrik nok . Du har hele tiden full kontroll over treningen, alle verdiene vises på det store displayet. Med hurtig-valg-knappen kan du raskt foreta forandringer på innstillingene.

En veldig god ytelse på motoren og en stor løpeflate.

cardiostrong tredemølle TR70i er utstyrt med en sterk DC-motor på 3,5 HK med varig ytelse. Dette gjør at båndet går regelmessig og holder hastigheten konstant selv ved stor intensitet. Og selv ved store hastighetsforandringer, tilpasses hastigheten veldig jevnt. Tredemøllen har dermed en topp hastighet på 20 km/h. For at du kan utnytte denne med en god og sikker følelse er løpeflaten veldig stor.

Lett montering, lett håndtering.

Også før og etter treningen har cardiostrong tredemølle TR70i alle fasiliteter. Monteringen som står i bruksanvisningen er gjort på bare 4 trinn og varer bare en halv time med 2 personer. Tredemøllen kan klappes opp etter treningen med en smart klappemekanisme og takket være transporthjul, kan den skyves for å spare plass.

Garantibetingelser: cardiostrong tredemølle TR70i

Flere detaljer til denne garantien finner du i garantibetingelser fra produsenten. Garantien fra produsenten er en tilleggsytelse fra produsenten og har ingen innflytelse på dine rettigheter innenfor den lovlige garantien.
garanti fra produsenten garanti ramme motor
til hjemmebruk (erfar mer)
Dekningen av garantien er bare på treningsutstyr som brukes privat i hjemmet.

Detaljerte informasjoner kan hentes fra garantibetingelsene fra produsenten.
24 måneder 30 år 10 år
semiprofesjonell bruk (erfar mer)
Et semi-profesjonellt bruk er hvis treningsutstyr brukes i instutisjoner som hoteller, skoler, foreninger eller til rehabilitasjon, firmatrening o.s.v.

Detaljerte informasjoner kan hentes fra garantibetingelsene fra produsenten.
- - -
proff bruk (erfar mer)
Garantien for profesjonell bruk er treningsutstyr i offentlige ervervsmessige innretninger (som f.eks. treningssentre ).

Detaljerte informasjoner kan hentes fra garantibetingelsene fra produsenten.
- - -

cardiostrong tredemølle TR70i Test & vurderinger:

4.7 av 5 stjerner
Skriv nå en vurdering av et produkt og vinn en rabattkupong på 4250,00 NOK eller erstattning av kjøpesummen du har betalt . Du har valget !
Vurder produktene
Hjelp andre kunder med din personlige produktvurdering. Fortell nå om din erfaringer med produktet. Alle produktvurderinger som blir avgitt innen 30.06.2018 deltar automatisk i utlodningen.
Navn
E-post-adresse *
* For å kunne delta i vurderingsutloddningen må du oppgi din E-post-adresse for å kunne opplyse deg om en eventuell gevinst. Din E-post-adresse blir ikke publisert.
Vurder bare produktet
ikke kjøpsprosessen eller forsendelsen.
0 0 0 0 0
Skriv en kort omtale (er påkrevet)
Vennligst gi her din omtale til det kjøpte produktet. Med din produktvurdering har du muligheten å hjelpe andre kunder med dine erfaringer med kjøpeveiledningen. Beskriv bare produktet , ikke kjøpsprosessen.
Disse betraktningene kan kanskje hjelpe deg:
 • Beskriv produktes fordeler og bakdeler.
 • Hold deg saklig og objektiv ved produktvurderingen .
 • Vurder egenskapene til produktet (f.eks bearbeidelsen ).
 • Interessant er også detaljer om bruken eller bruksmuligheter.
 • Et tilpasset ordvalg forsterker troverdigheten av omtalen din.
gi karakter nå

Hva andre kunder mener :

nl fra Abdel fra 16.5.2018 5
Sterke loopband, mooie optie's op het display. En is heel stil voor een loopband.
nl fra Anonym fra 22.4.2018 5
De cardiostrong CST-TR70-3 is een hele fijne loopband. De loopband beschikt over een hoop voorgeprogrameerde programma's om uit te kiezen. Verder is het erg prettig om tijdens het lopen netflix of youtube filmpjes te kijken. Ook is de fit app erg leuk om bijvoorbeeld door je eigen buurt te kunnen lopen.
nl fra Alvin Riley fra 20.4.2018 5
De TR70i was ter vervangjng van een TR30 die, achteraf gezien, niet geschikt was voor ons soort gebruik; dagelijks 2 maal 1 uur wandelen (tot 5 km per uur). De TR70i kan die belasting prima aan en extra’s als wifi / internet enzovoorts zijn zeer prettig om te hebben
de fra Anonym fra 19.4.2018 5
Das TR70i ist mit 3,5 PS sehr Leistungsstark und aufgrund der geringen Aufstellmaße auch sehr gut für eine Wohnung geeignet. Im Verhältnis zu anderen Laufbändern wirkt es zierlich, hat jedoch eine ausreichend große Lauffläche. Nach einer sehr guten Beratung in der Salzburger Filiale haben wir uns für das TR70i e... [les videre]ntschieden und sind sehr zufrieden damit. [vis mindre]
nl fra Anonym fra 5.4.2018 5
Buiten dat het gewoon een hele goede loopband is vind ik het heel fijn dat je netflix kan kijken tijdens je workout, dit maakt het trainen een stuk interessanter. Ook erg handig dat ie opgeklapt kan worden.
de fra Anonym fra 31.3.2018 3
Ich habe dieses Laufband nach intensivem Vergleich der bei sport-tiedje erhältlichen Laufbänder ausgewählt, da es die Möglichkeit bietet über Youtube, Netflix etc. das Laufen angenehm zu gestalten. Die Verarbeitung des Bandes ist top, es wirkt sehr stabil, nichts wackelt oder klappert, es bewegt sich ruhig und man... [les videre] fühlt sich beim Laufen sicher. Das Display ist leicht zu bedienen und hat eine gute Auflösung. Einziges, aber für mich sehr entscheidendes Manko: Es können weder ein Kopfhörer noch ein Lautsprecher (weder analog noch Bluetooth)angeschlossen werden! Dies hat zur Folge, dass ich ab einer Laufgeschwindigkeit von ca. 7 km/h keine Filme mehr schauen kann, da die eingebauten Lautsprecher viel zu leise sind und vom Motor des Laufbandes übertönt werden. Wie gesagt, externe Lautsprecher oder der Anschluss eines Kopfhörers sind nicht möglich. Auch der Kundenservice wusste keine Lösung für das Problem. So genieße ich zwar ein sehr komfortables Laufen, der Grund warum ich genau dieses Laufband gewählt habe, nämlich beim Laufen Filme schauen, ist jedoch durch die sehr eingeschränkte Lautstärke nicht möglich, worüber ich sehr enttäuscht bin. Daher nur drei Sterne für das ansonsten tolle Laufband. [vis mindre]
de fra Anonym fra 23.3.2018 5
Very sturdy design even on inclined runs. The engine is quiet enough that I can watch a TV show while running and not have difficulty listening. I'm very pleased overall with this treadmill, especially for the price.
en fra Zinaida Selivanova fra 21.3.2018 5
Good product. Good value for money balance. High stability even on high speed. Screen much quality than other brands. Overall strongly advice this model.
de fra Josef P. fra 12.3.2018 5
Bei dem Laufband stimmt einfach PREIS-LEISTUNG . Habe das ganze online rauf und runter verglichen und mich für TR70i entschieden.Was aber aus meiner Sicht ein ganz wichtiger Punkt ist ,war die Beratung vom Personal. Ich habe das ganze per Tel bestellt und bin selber im Handel seit 25 Jahren tätig und verstehe was da... [les videre]von.Die Beratung,Erklärung einfach das ganze Gespräch war Perfekt.So stelle ich mir das als Konsument vor. Ein Großes Lob an Frau Prassl in Graz. Der BOSS kann Stolz sein so eine Person im Team zu haben.DANKE!!!! [vis mindre]
de fra Robert fra 10.3.2018 5
Dieses Laufband lässt keine unserer Wünsche offen: es ist sehr stabil, leise und hat einen starken Motor. Was uns auch sehr zusagt, sind die integrierten Netflix Youtube Apps, die sogar die Kids motivieren, fast täglich am Laufband zu laufen :-)
de fra Engel fra 7.3.2018 5
Das Laufband überzeugte uns am meisten. Das Display ist übersichtlich und leicht zu verstehen.Es ist perfekt gedämpft und läuft sehr leise. Die Beratung in der Filiale in Frankfurt war durch Hr. Münk perfekt. Die Lieferung......naja das war leider etwas chaotisch ....aber gut es ist angekommen und wurde fachmänni... [les videre]sch aufgebaut. Vielen Dank nochmal dafür. [vis mindre]
de fra Josef Stiller fra 3.3.2018 5 modell: CST-TR70i
Dieses neue Modell TR70i (2018) ist für jedermann/frau in jeder Beziehung ein moderate Helfer zu Erreichung und Erhaltung eines gesunden fitten Körpers. Beste Kaufempfehlung da das Gerät in der Anwendung und im Aufbau einfach zu bedienen ist. Durch die Vielfalt der Programme kommt vom Anfänger bis zum Profi jeder ... [les videre]auf seine Rechnung.Hoher technischer Stand und sehr stabile Bauweise.Einziger Nachteil die Displayanzeige gibt es nur in englischer Sprache. Das großzügige und übersichtliche Display macht aber diesem kleinem Manko den gar aus. Das Laufband geht trotz der 3.25 PS starken Motors angenehm leise, auch ist die Wartung des Bandes durch den Klappmechanismus einfach durch zu führen. Alles in Allem ein Top Gerät. [vis mindre]
de fra Philipp fra 20.2.2018 4
Aufbau mit Komfortlieferung problemlos durchgeführt. Laufband erfüllt voll und ganz die Erwartungen. Einziges Manko: Wenn das Laufband eingeschaltet ist klingt es leicht "unwuchtig". Ist laut Technikern die Schweißnaht der Matte die über die Rollen läuft.
de fra Anonym fra 17.2.2018 4
Schweres Gerät, man oh man. Als wir darin den ersten Stock gewuchtet hatten, mussten wir uns erst einmal erholen. Das Gerät selbst ist sauber verarbeitet. Beim Aufbau unbedingt darauf achten, dass man den Griff erst hochklappt, nachdem man das Kabel unten kontrolliert hat, daß es nicht im Weg ist. Hier dürfte ich ... [les videre]dann gleich erst einmal den Lötkolben holen [vis mindre]
de fra Anonym fra 13.2.2018 4
Sehr stabiles, leises Laufband mit starkem Motor. Die Bedienung ist sehr übersichtlich, einzig die Programme sind zum Teil unnütz.
de fra Anonym fra 10.2.2018 5
Nach dem Test im Thiedje-Shop überzeugte uns dieses Laufband am meisten. Durch das neue Display mit vielen Funktionen incl. Wlan Anschluss, Youtube, etc. ist es funkionell und nicht so langweilig wie manch anderes Gerät. Die Lieferung und Aufbau war problemlos. Es hat alle erdenklichen Möglichkeiten der Einstellun... [les videre]gen, das man wahrscheinlich eine längere Zeit braucht um alle Funktionen wirklich mal zu testen. Es ist ein Laufband für die ganze Familie und jeder nutzt dieses gerne, auch wegen der vielen Funktionen und der eingebauten Unterhaltung mit dem super Display. Was ich vermisse wäre noch ein Kopfhörer-Anschluss, mit dem man z.B. Videos ohne Laufgeräusche hören könnte. [vis mindre]
de fra Jan fra 9.2.2018 4
ist in Ordnung
de fra Jochen Armbruster fra 30.1.2018 5
Tolles Laufband mit funktionaler Touch Bedienung und starkem Motor bei stabilem Aufbau.
de fra Anonym fra 29.1.2018 4
Beratung und Test verschiedener Laufbänder in Stuttgart war sehr gut, Gerät ist gut verarbeitet und macht sehr stabilen Eindruck, manuelle Bedienung sehr gut. Was leider nicht genutzt wird, sind die Möglichkeiten, die das Display und die Steuerung bietet: Konfiguration eigener Trainings ist recht fummelig, der Media... [les videre]player zum Abspielen von Musik vom USB-Stick ist unbrauchbar (sortiert alle Dateien auf dem Stick alphabetisch, wer denkt sich sowas aus) Die App (Android und iOS) ist fast unbrauchbar. Ein Softwareentwickler für das Gerät sollte gezwungen werden, es selbst mal zu nutzen, dann könnte aus der Steuerung deutlich mehr gemacht werden. Vielleicht gibt es ja mal ein Software-Update? Zusammenfassend: Hardware und manuelle Steuerung fürs Training sehr gut (dies ist für mich der wichtigste Punkt, deshalb noch 4 *), Software stark verbesserungsfähig. [vis mindre]
de fra Christian fra 21.1.2018 5
es war zwar nicht leicht das Laufband in den ersten Stock zu bekommen, aber mit Unterstützung und einer Lastenrodel war es kein Problem! Der Aufbau war einfach und wir haben zu zweit insgesamt eine Stunde benötigt. Die Verarbeitung ist massiv und gut ausgeführt! Die Menüführung und Programmauswahl ist Top, voralle... [les videre]m die vorinstallierten APPs wie z.B.: Netflix lässt die Trainingszeit wie im Flug vergehen! Meine Frau und ich sind begeistert!! [vis mindre]
de fra Anonym fra 20.1.2018 5
angenehm zu laufen, gut gedämpft, große Lauffläche, Geschwindigkeit und Steigungseinstellung auch an den Handläufen zu bedienen, tolles Farbdisplay, Die Challengeprogramme motivieren zu mehr- Wettkampfathmosphäre einzig und allein eine Cooldowntaste würde ich mir noch wünschen
en fra achmed fra 19.1.2018 5
Zeer fijne loopband, netflix, facebook alles erop
de fra Manuel fra 8.1.2018 4
Das Laufband erfüllt wie erwartet unsere Vorstellungen. Der Aufbau war zu zweit schnell durchgeführt. Im Umkarton lag eine kleine silberfarbene Unterlegscheibe die ich nirgends zuordnen konnte und von der Konsole ist leider das Gewinde einer Schraube durchgedreht. Ansonsten macht das Gerät einen soliden Eindruck. ... [les videre] Die große Anzahl der Programme sind meiner Meinung nach verwirrend aber das ist Geschmacksache. Der mitgelieferte Brustgurt liefert leider keine genauen Werte. Ich habe bei 16.5 km/h das Programm abgebrochen, weil kein Ende der Geschwindigkeitssteigerung zu erkennen war und mein Puls schon bei über 170 war. Einstellung war 145. Mit meinem Polar H7 waren die Werte hingegen sehr genau. Ich verlasse mich auf meinen bewährten Brustgurt mit meiner Uhr und variiere die Geschwindigkeit individuell. Die Apps sind nett gemeint aber für uns unbrauchbar. Der Internetbrowser zeigt ständig Zertifikatsfehler an, Netflix Konto habe ich keines und die andren Apps (Facebook, Youtube) sind während des Laufen eigentlich nicht nutzbar. Aber deswegen habe ich das Laufband auch nicht gekauft. Alles in allem für den Preis ein sehr gutes Gerät auch wenn es hier und da einen kleinen Qualitätsmangel gab. [vis mindre]
de fra Daniel Hartmann fra 8.1.2018 5
Schnelle Lieferung, vorher im Laden (Kassel) eine erstklassige Beratung genossen. Das Laufband erfüllt nach wie vor alle unsere Erwartungen. Das Laufband wird sowohl von einer Laufanfängerin als auch von einem Läufer mit langjähriger Erfahrung genutzt. Das Android Display ist gut leserlich und die Vielzahl an Progr... [les videre]ammen lädt zu einem abwechslungsreichen Training ein. Das Gestell ist stabil und nirgendwo klappert oder rappelt etwas. Gute Qualität. Beim Hereintragen benötigt man 2-3 kräftige Hände, da das Laufband komplett zusammenmontiert, jedoch geklappt, geliefert wird. DANKE an alle. Gruß Daniel Hartmann [vis mindre]
de fra Volker fra 1.1.2018 5
Super Laufband, wir sind sehr zufrieden. Aufbau war innerhalb 30 Minuten problemlos zu erledigen. Das Laufband macht einen sehr stabilen Eindruck. Technische Ausstattung mit den vielen verfügbaren Programmen ist sehr gut. Ich habe das Laufband an unser WLAN angeschlossen. Damit kann man während des Laufens z.B. via ... [les videre]youtube APP (ist vorinstalliert) Videos anschauen bzw. Musik hören. Das platzsparende Hochklappen nach dem Training funktioniert einwandfrei. Nachteil: die Handpulssensoren funktionieren bei mir nicht richtig - zeigt immer zwischen 70 und 74 Puls an, auch während hoher Belastung. Hier muss man dann ggf. auf einen Brustgurt zurückgreifen. [vis mindre]
de fra Steffen K. fra 31.12.2017 5
Also vorweg erstmal: Der Service stimmt! Die Tel.-Hotline ist immer besetzt, sogar sonntags. Jede meiner Anfragen -egal ob vor oder nach dem Kauf- wurde freundlich und fachmännisch beantwortet. Auch der Rückruf klappte absolut absprachegemäß. Zum Laufband TR 70i Der Aufbau gelingt ohne Probleme und ist relativ si... [les videre]mpel. Auch die Klappfunktion arbeitet makellos. Das TR70I macht einen sehr soliden Eindruck. Das Band kommt meinen Ansprüchen nahezu perfekt nach. Es läuft leise, alle Funktionen lassen sich gut auswählen. Die Steuerung klappt super. Gerade die Herzfrequenzprogramme waren für mich ein wichtiges Kriterium. Das Band hat im Übrigen eine sehr gute Programmausstattung. Ein Brustgurt zur Herzfrequenzmessung ist inklusive. Einzig, dass die Menüführung nicht in Deutsch sondern in Englisch ist, finde ich kritikabel. [vis mindre]
de fra Carlos fra 28.12.2017 5
Ich war der erste Kunde bei der Eröffnung in Salzburg. TOP Beratung und Service, habe das Laufband getestet und gekauft Ein super Preis-, Leistungsverhältnis.
de fra Sandro Cangina fra 19.12.2017 5
Cooles Laufband, so wie versprochen. Einzig die Lieferung von DPD hat nicht geklappt. Musste selber aktiv werden um das Gerät liefern zu lassen.
nl fra Anonym fra 29.11.2017 5
Loopband loopt erg lekker, goede keuze gemaakt om deze te kiezen.
de fra Peter H. fra 24.11.2017 5
Wir haben das neue Modell bekommen und sind völlig begeistert von der Konsole. Man kann Videos streamen und online alles mögliche machen, einfach der Hammer. Und Boxen sind auch integriert und die liefen wirklich einen apssablen Sound. Ansonsten auch super verarbeitet und schick. Mega tolles Laufband!
de fra Lindl Monika fra 19.11.2017 5 modell: CST-TR70-2
den Kauf haben wir noch keine Minute bereut, es war der Aufbau sehr gut beschrieben und problemlos auszuführen, die Anwendung einwandfrei Preis und Qualität ist TOP,
de fra Wolfgang Figoutz fra 15.11.2017 4 modell: CST-TR70-2
Sehr stabiles Laufband; in ca. 1 Std aufgebaut, läuft ruhig und rel. leise. Die Anzeige ist jedoch relativ bescheiden; Zeit und Entfernung sind nicht sep. angezeigt, sondern schalten immer hin- und her.
de fra Anonym fra 5.11.2017 5 modell: CST-TR70-2
tolles Laufband für zu Hause, gute Qualität (stabil und leise), einfache Bedienung, Möglichkeit ein Tablet anzuschliessen (Bluetooth oder USB)und bei Bedarf zusammenklappbar.
de fra René fra 1.10.2017 4 modell: CST-TR70-2
Die Lieferung und Montage war sehr professionell. Das Gerät entspricht den Erwartungen. Ich wollte ein einfaches Gerät, wo ich Geschwindigkeit und Neigung einstellen kann. Die Dämpfung soll die Gelenke schonen. Ein paar Programme hat es selbstverständlich drauf, brauche ich aber nicht. Auf der negativen Seite (ohne... [les videre] gravierend zu sein): - in der aufgeklappten Position geht es nicht bis zur Vertikale, was eine Platzverschwendung zur Folge hat - /- sind umgekehrt bei der Neigungseinstellung (im Gegensatz zur Geschwindigkeit) - man kann die Neigung nur bei laufendem Band einstellen; wenn das manuelle Programm fertig ist, behält er die Neigung, und man muss es wieder laufen lassen, um die Lauffläche runterzubringen. - das "technical mode" menu erscheint nicht, wenn man wie nach der Anleitung Mode und Speed gleichzeitig drückt. Somit kann man das nervende Piepsen nicht deaktivieren. Sport-Tiedje wusste kein Rat dazu. - Es hat zwar Räder, man bringt es aber nicht durch unseren CH Standard Türen (ein paar cm zu breit). [vis mindre]
de fra Markus Schwarz fra 29.8.2017 5 modell: CST-TR70-2
Ich kaufe bereits seit mehr als 8 Jahren bei Sport Tiedje meine Fitnessgeräte. Der Grund dafür liegt einfach in der absolut spitzen Beratung. Ich habe vor mehr als 8 Jahren bereits ein Laufband gekauft welches in meinem Nebenwohnsitz sich befindet. Auch habe ich eine Finlo Fitnessstation dort gekauft und nun wieder e... [les videre]in Laufband für meinen Hauptwohnsitz. Das Preis und Leistungskonzept mit der spitzen Beratung ist dort so aussergewöhnlich gut das ich Sportgeräte nur mehr dort kaufe. Wenn jemand Sport und Fitness ernst nimmt kann ich jedem empfehlen dort sich zu beraten lassen, man kann auch dort testen. Bitte weiter so es wird nicht mein letzter Kauf sein ! Vielen Dank an das österreichische Team von Sport Tiedje !!! [vis mindre]
de fra Jochen fra 28.8.2017 5 modell: CST-TR70-2
Tolles und robustes Laufband mit sehr vielen unterschiedlichen Programmen zum individuellen Training. Sehr einfacher und schneller Aufbau in ca. 20 Minuten. Durch die große Lauffläche sehr angenehm zu benutzen. Die Laufmatte macht am Anfang Schleifgeräusche, welche aber immer weniger werden. Die Geräusche sind so l... [les videre]eise, dass man sich problemlos nebenher unterhalten, Radio oder Fernsehen kann. Kann diese Laufband guten Gewissens weiterempfehlen! [vis mindre]
nl fra Hardloopster fra 16.7.2017 5 modell: CST-TR70-2
Fijne loopband, niet te kolossal. Makkelijk menu en leuke programma's. Goed geholpen met advies bij Fitshop door Rick! Aan te raden.
nl fra Anonym fra 16.6.2017 5 modell: CST-TR70-2
Als je een 3,5 pk motor in je loopband hebt, hoef je je nergens meer druk om te maken.
de fra Simon Mayr fra 7.6.2017 5 modell: CST-TR70-2
Das Laufband ist in 15-20 Minuten aufgebaut und betriebsbereit. Die Verarbeitung wirkt hochwertig - es klappert nichts. Der Motor ist laufruhig, auch bei höheren Geschwindigkeiten relativ leise - Fernsehen ist neben dem Laufen möglich. Die maximale Geschwindigkeit von 20km/h ist auch für schnelle Intervalle absolut ... [les videre]ausreichend. Die Displayeinheit wirkt eher altbacken (kleines Display ohne technischen Schnickschnack), zeigt aber die wesentlichen Parameter an. Einziger kleiner Kritikpunkt: Display nicht frei konfigurierbar. Hoch- und Niederklappen durch Unterstützung eines Hydraulikzylinders ohne großen Kraftaufwand möglich. Wir sind bisher sehr zufrieden mit dem Laufband - hoffentlich bleibt das in den nächsten Jahren auch so... [vis mindre]
de fra Simon Mayr fra 6.6.2017 5 modell: CST-TR70-2
Beratung/Kauf: -------------- Wir haben uns in der Filiale in Linz beraten lassen. Angenehm die Möglichkeit eines "Probetrainings" zum Testen der Geräte vor Ort. Kauf wurde telefonisch abgewickelt. Alles wurde reibungslos und schnell erledigt. Lieferung(Spedition): --------------------- Zwei Tage nach dem Zahlungsei... [les videre]ngang bei Sport-Tiedje hat sich der Spediteur wegen einem Liefertermin gemeldet. Bei der Lieferung gab es nichts zu beanstanden. Laufband: --------- Laufband ist inkl. Verpackung ca. 100 kg schwer, weshalb 4 Personen zum Tragen notwendig sind. Der Aufbau ist kinderleicht auch alleine zu bewältigen. Dauer ca. 20-30 Minuten. Das Laufband ist auch bei höheren Geschwindigkeiten verhältnismäßig leise. Der beiliegende Pulsgurt ist ein "nice to have". Die Ablagetaschen sind für Handy und Trinkflasche ausreichend groß. Einziger Kritikpunkt (aber eigentlich nicht weiter schlimm): die App Fit zur Übertragung der Trainings auf das Handy ist schrott - sowohl von der Funktionalität als auch vom Design. Aber dafür kann Sport-Tiedje nichts. Wir würden das Laufband wieder kaufen! [vis mindre]
de fra Anonym fra 21.4.2017 5 modell: CST-TR70-2
Gerät ist schwer (105 kg). Von daher sind Helfer beim Transport im Haus nötig. Aufbau ist einfach und schnell erledigt. Stabiler, wertiger Eindruck des Geräts. Laufband läuft dank des starken Motors sehr gleichmäßig und leise - Fernsehen ohne Probleme nebenher möglich. Seitdem ich das Band habe, laufe ich tägli... [les videre]ch mindestens eine halbe Stunde. Auch die ganze Familie hat Freude daran und läuft darauf (tägliche Nutzungsdauer zwischen 1 und 3 Stunden). Würde es jederzeit wieder kaufen. Bin gespannt, wie die Haltbarkeit über die Jahre hinweg aussieht. Die gute Verarbeitung und die lange Garantie auf Motor und Gestell macht im Blick auf die Haltbarkeit sehr zuversichtlich. [vis mindre]
de fra MK fra 30.3.2017 5 modell: CST-TR70-2
Super Laufband ist sehr leise und einfache zu Bedienen. Das Paneel ist klein und hat alle Funktionen. Kein riesen Cockpit vor dem Gesicht. Der Aufbau war einfach und innerhalb einer Stunde zu zweit leicht aufzubauen . Ich würde es jederzeit wieder kaufen. Die breiten Seitenteile aus Alu sind stabil um auch Intervalltr... [les videre]aining im oberen Bereich durchzuführen. [vis mindre]
de fra Anonym fra 11.2.2017 5 modell: CST-TR70-2
Der Aufbau erfolgte problemlos. Der Transport des Laufbandes aufgrund seines hohen Gewichtes war etwas mühselig. Laufruhe sowie Stabilität entsprechen voll meinen Erwartungen. Die Bedienfreundlichkeit, aber auch die Anleitung ist sehr gut. Ein guter Kauf.
de fra Zienert Joachim fra 28.1.2017 5 modell: CST-TR70-2
Einfach im Aufbau, Für die Qualität akzeptables Gewicht, gute Federung beim Laufen, einfache Bedienung, viele Programme, hohes Nutzergewicht möglich, Laufgeräusch in Ordnung. Insgesamt ein sehr gutes Produkt.
de fra Anonym fra 14.1.2017 5 modell: CST-TR70-2
Sehr gute Fachberatung, prompte Lieferung, EMPFEHLENSWERT!
de fra Gerhard fra 13.1.2017 5 modell: CST-TR70-2
Super Laufband ist sehr leise und einfache zu Bedienen. Der Aufbau war einfach und innerhalb einer Stunde zu zweit leicht aufzubauen . Die Beratung vor dem Kauf war auch sehr hilfreich und gut .würde es jederzeit wieder kaufen
de fra Anonym fra 29.12.2016 5 modell: CST-TR70-2
Nach ausführlicher Beratung im Geschäft haben wir uns für dieses Modell (stärkerer Motor und etwas breiteres Band als so manch anderes Heim-Trainingsband) entschieden, eine Entscheidung, die wir bis dato in keinster Weise bereuen. Zwar hatten wir zuerst etwas Bedenken bezüglich des Selbst-Aufbaus, der war jedoch ... [les videre]problemlos und schneller als erwartet bewerkstelligt. Das Laufen macht - trotzdem ich einen eingerissenen Meniskus habe - auf dem sehr angenehm laufenden Laufband immer wieder Spaß. [vis mindre]
nl fra Jurrien akkermans fra 28.12.2016 4 modell: CST-TR70-2
Stevige loopband met stevig frame de tablet functie geeft nieuwe dementie aan het lopen
de fra Robert Worreby fra 26.12.2016 5 modell: CST-TR70-2
Super Produkt!!! Bin sehr zufrieden mit der einfache Inbetriebnahme des Gerätes. Gerät ist sehr Stabil und Robust. Viele verschiedene Programme. Die Pulsmessung mit die Griffe ist ein bisschen langsam, aber mit die mitgelieferte Pulsband -> Sehr gut. Die Apple App funktioniert auch sehr gut und gibt einen guten ü... [les videre]berblick über alle Datenangaben, warte nun auf die Online Konto funktionalitäten damit ich iPad und iPhone einstzen kann. [vis mindre]
de fra Anonym fra 28.9.2016 5 modell: CST-TR70-2
Wir haben uns vor dem Kauf gut informiert und haben uns die verschiedenen Laufbänder bei Sport Tiedje angesehen und ausprobiert. Schließlich haben wir uns für das cardiostrong Laufband TR 70i entschieden und trainieren seither mit Begeisterung auf diesem Laufband. Wir sind eine vierköpfige Familie und alle haben mi... [les videre]t den voreingestellten 22 Programmen ihren Spaß. Das Laufband lässt sich einfach bedienen, der Aufbau dauerte etwa 1 Stunde, ist etwas fummelig, aber man bekommt das hin. Das Band läuft ruhig und gleichmäßig, ohne nervige Klappergeräusche o.ä. Ich würde das Band sofort wieder kaufen, weil es ein sehr gutes Preis-/Leistungsverhältnis hat. Kann man empfehlen! [vis mindre]
de fra Anonym fra 23.9.2016 4 modell: CST-TR70-2
Das Gerat haben wir seit 2 Tagen und bis läuft es sehr gut. breites Band sodass man nicht übertreten kann individuelle Steigung anpassbar sowie auch Geschwindigkeit, einfach Bedienung der Programme. Einziger Nachteil dass es als deutsches Gerät mit deutschem Stecker in die Schweiz geliefert wird. Dann wäre wenigets... [les videre]nes ein Adapter zu erwarten, leider nicht. Die Lieferung hat auch übner 2 Wochen gedauert. Obwohl nur 1 Woche geplant war. Anosnsten sind wir bis jetzt zufrieden. [vis mindre]
nl fra Peter Timons fra 21.9.2016 5 modell: CST-TR70-2
Deze loopband is by far de beste die ik heb mogen bezitten. Plezier om op te rennen, band heeft veel grip. van het binnenlopen in de winkel tot het krijgen van het apparaat was uiteindelijk een feest
en fra Alexander fra 18.9.2016 4 modell: CST-TR70-2
It is really good, however after using for 1.5 months there are a few drawbacks: - The "speed -" button on right handle has a defect, but hopefully this fill be resolved as the appointment with repairman is scheduled. - The plastic motor cover creaks of metal parts when running (started after two weeks of usage). You... [les videre] have either to tighten screws every day to prevent this or have a makeshift laying between those parts. - The programming abilities are pretty limited. Basically whole run is divided into 20 equal parts and you set speed/inclination for every part. For example if your whole program is 30 minutes long, you cannot set 1-minute walk and 2-minute run, only multiples of 1.5 minutes. - Pre-defined programs are also pretty useless, and it's hard to guess what they actually do. So, only usable in manual mode. - The manual was for older model and in German. It would be nice if there were pdf versions of manual online, as apparently support has those (they sent manual in English to me upon request). - Phone application is really bad and buggy (but not really needed) - I wasn't able to make chest strap work, but even if I did it takes quite long to put on, so most people won't bother to use it anyway. - When the treadmill is stopped by pulling the emergency rope, it resets all settings rather then being simply paused. Quite annoying when you do that accidentally. - Buttons are a bit hard to press. - It has a EU plug even when ordered from Switzerland, so you have to change a wire! Also it is 13A device, so doesn't work with ordinary 10A Swiss power outlets. - As the treadmill is pretty light, tablet can jump off the tablet holder while running. :) Rubber band helps with that. Other then that, it's ok. :) I would surely buy it again. Works well, pretty robust. The motor is quiet. It's pretty light model, so you need to use thick mat for step vibration insulation. The display is very bright and easy to read. [vis mindre]
nl fra Marc fra 3.8.2016 5 modell: CST-TR70-2
Een zeer stevige en inklapbare loopband met een goede shockabsorptie voor een soepele loopbeweging. Door de directe keuzetoetsen voor snelheid en stijging kan je snel schakelen tussen een hoge en lage intensiteit.
de fra André fra 24.6.2016 4 modell: CST-TR70-2
Wir haben das Laufband jetzt mehr als 4 Wochen im Einsatz und sind mit der Qualität zufrieden. Nichts quietscht, knarrt oder wackelt, das Band läuft ruhig und der Motor zieht kraftvoll. Dafür 5 Sterne. Einzig das Panel wirkt sehr altbacken, ist aber für den eigentlichen Zweck - das Laufen - vollkommen ausreichend.... [les videre] Die Anbindung ans iPhone klappt super, allerdings ist die App mehr als dürftig (übersetzt), hier hätte ich von einem so großen Unternehmen deutlich mehr erwartet (auch wenn die App von jemand anderem entwickelt wurde). Deshalb einen Stern Abzug. Aufbau war relativ leicht, mit Auspacken sollte man sich hierfür aber 30 - 45min Zeit nehmen. Wer wie ich bisher nur draußen gelaufen ist, wird sich hier umstellen müssen - das Laufen auf dem Band ist deutlich anstrengender. Ich persönlich hätte mir keins gekauft, aber meiner Frau macht es Spaß und ich werde es bei schlechtem Wetter mit Sicherheit auch zu schätzen wissen. [vis mindre]
de fra Anonym fra 31.3.2016 4 modell: CST-TR70-2
Ich habe dieses Laufband ungesehen als Vorführmodell vergünstigt erhalten. Von angekündigten Gebrauchsspuren war nichts zu entdecken. Das Gerät machte optisch einen sehr guten Eindruck und war - so schwer es auch zu tragen ist - leicht rein technisch leicht aufzubauen. Pluspunkte: - optisch sehr ansprechend, stabi... [les videre]l und gut verarbeitet - Programm-/Geschwindigkeitswahl übersichtlich und selbsterklärend - Das Display/Rahmen ist angenehm klein. Ich wollte da kein Raumschiffcockpit vor mir. - Der Klappmechanismus läuft sehr sanft und gleichmäßig. Auch meine Kinder (11 und älter) können ihn gut bedienen. Nachteile: - Es wird kein Handbuch mitgeliefert. Man kann es auch nicht auf der Herstellerseite herunterladen. Es paar Zettel erklären Aufbau und Wartung, aber genauere Infos zu den Programmen fehlen Der dort aufgeführte Weg in den technischen Modus zu gelangen funktioniert nicht. - Die Pulsmessung am Handgriff startet bei 90 und braucht dann zwei, drei Minuten, um zum endgültigen Pulswert zu gelangen. Lässt man eine Hand los, beginnt der Zähler wieder von vorne. Das ist während des Laufes nur unbequem zu gebrauchen. Wie die Pulsmessung über den Gurt läuft kann ich nicht sagen, da er noch nicht nachgeliefert wurde (gehört zum Lieferumfang) [vis mindre]
de fra Brettbacher Oskar fra 13.3.2016 5 modell: CST-TR70-2
Für einen Laufanfänger ideal mit Einstiegsprogrammen, die Höhenverstellung ermöglicht es, die Laufeinheiten zu steigern. Bei uns benutzen es die Erwachsenen genauso wie die Kinder, da durch die Geschwindigkeitsregelung und verschiedenen Programme für jeden was dabei ist.
de fra Horst-Peter Hoffmann fra 9.3.2016 5 modell: CST-TR70-2
Ein super Preis-, Leistungsverhältnis. Top Verarbeitung. Ausreichend gespeicherte Programme vorhanden. Gut ist auch der Bluetooth-Zugang, sodass mit der Fit Plus App Trainingsergebnisse gespeichert werden können. Das Laufband finde ich persönlich ausreichend gedämpft. Es macht einfach nur Spaß mit diesem Gerät zu... [les videre] trainieren! [vis mindre]
de fra Stefan S. fra 1.3.2016 4 modell: CST-TR70-2
Ich habe mich in München beraten lassen, dort wurde mir schnell und kompetent das richtige Laufband für meine Ansprüche empfohlen. Ich habe mir das Laufband liefern lassen und kpl. aufbauen lassen, was sicher etwas mehr kostet, aber den Preis wert ist, da mind. 2 Erwachsene Männer das Band nur tragen können. Es ga... [les videre]b eine kurze Einweisung und seit 2 Wochen habe ich das Gerät in Betrieb. Meine ersten Erfahrungen sind sehr gut, es ist nicht zu laut, arbeitet sehr gut und erfüllt meine Erwartungen. Das einzig störende ist, dass man immer einen kleinen Schlag bekommt, wenn man die Geschwindigkeit oder Neigung verstellen möchte, dies passiert durch die Reibung der Schuhe am Band, denke ich. Die Pulsmessung am Gerät funktioniert bei mir auch nicht richtig, de dazugehörigen Brustpulsmesser hatte ich noch nicht im Einsatz. Auf jeden Fall kann ich das Gerät empfehlen und den dazugehörigen Profiaufbau würde ich auch empfehlen. [vis mindre]
de fra Neumaerker fra 20.2.2016 5 modell: CST-TR70-2
Das Gerät war die richtige Entscheidung für mich! Durch die perfekte Beratung habe ich auch kein zu teures Laufband erstanden, da es genau auf meine Bedürfnisse ausgesucht wurde! Danke
de fra DocMCG fra 18.2.2016 5 modell: CST-TR70-2
- Stabiles Gerät, einfach im Aufbau - Laufruhig - Angenehm kompaktes Design - Problemlose Verbindung mit Bluetooth App - Nach einem Monat Nutzung immer noch begeistert und täglich drauf
de fra Sonia fra 16.2.2016 5 modell: CST-TR70-2
Produktbewertung nach 1 Monat im Einsatz: Sehr stabiles Gerät (einzig die Getränkeablagen könnten ggf. noch etwas stabiler sein, bisher aber keine Beschädigung vorhanden). Aufbau unproblematisch durch sehr präzise Vormontierung. Sehr übersichtliches Display mit allen notwendigen Angaben und dabei auch noch schick... [les videre] im Design. Hervorzuheben ist, dass das Laufband im Vergleich zu gleichpreisigen Modellen sehr leise ist, das auch bei hoher Geschwindigkeit (war vorab zum Ausprobieren im Fachmarkt). [vis mindre]
de fra Anonym fra 9.2.2016 5 modell: CST-TR70-2
Sehr gutes Gerät mit top Preis-Leistungs-Verhältnis! Das Gerät ist sehr stabil, das Laufen und die Handhabung fühlt sich an wie bei einem Gerät aus dem Fitness-Studio, für einen viel höheren Preis. Ich bin froh, mich für dieses Laufband entschieden zu haben und den Kauf bisher nicht bereut!
de fra Anonym fra 15.1.2016 5 modell: CST-TR70-2
Ich finde das Gerät ist perfekt für den Heimbereich. Sehr leise und einfach zu bedienen. Robuster Motor und stabiler Rahmen. Würde ich wieder kaufen.
de fra Schuster Manuel fra 1.10.2015 5 modell: CST-TR70
einfach top und für Personen ab 80kg einfach ideal.
de fra Anonym fra 30.9.2015 4 modell: CST-TR70
Das Gerät war einfach aufzubauen. Es entspricht komplett meinen Erwartungen. Einziger Mängel ist das Handbuch. Die Beschreibung der einzelnen Funktionen ist sehr dürftig.
de fra Anonym fra 20.9.2015 5 modell: CST-TR70
sehr schnelle Lieferung, super gute Beratung in der Filiale in Wien. das Laufband hat eine sehr gute Qualität und macht richtig Spass, einfach zum Montieren mit guter Anleitung. Gerne wieder!!!
de fra Roland G fra 8.9.2015 5 modell: CST-TR70
Wir haben das Laufband seit zwei Wochen im Einsatz uns sind bisher sehr zufrieden damit. Das Laufband ist sehr wertig und stabil, die einzelnen Programme logisch aufgebaut. Von uns bisher eine klare Kaufempfehlung! Einziges Problem war das Gewicht des Laufbandes, leider ist es nicht möglich, den Aufbau vom eigentliche... [les videre]n Band zu trennen, da die Kabel keine Steckverbindung haben. Mit der Kraft von zwei Nachbarn klappte der Transport in den Keller dennoch :-) [vis mindre]
de fra Nagel , Wilhelm fra 6.9.2015 4 modell: CST-TR70
Ich bin im Grossen und ganzen sehr zufrieden. Negativ, muss ich leider sagen, -> Displayanzeige NICHT in Deutsch -> aktuelle Bedienungsanleitung NICHT AKTUELL (man kann kein Datum und keine Uhrzeit mehr einstellen und ein anfänglicher dumpfer Schlag aus dem Rollenantriegehäuse wird auch nicht erwähnt) Für ein... [les videre] internationales Unternehmen, finde ich dieses nicht so positiv, vor allem da überwiegend deutsche Kunden betroffen sind. Bei dem Preis war ich davon ausgegangen, leider erfuhr ich erst nach der Inbetriebnahme und einem Anruf bei der Technik-Hotline davon, das es keine deutsche Displayanzeige gibt, sowie das das Geräusch aus dem Antrieb anfänglich normal wäre und sich mit der Zeit legt. Es ist die Verbindungsnaht der Laufmatte wenn sie über die Rolle läuft. Dieses soll mit Gebrauch weggehen. Ob das so ist kann ich noch nicht bestätigen , da ich noch nicht so viel gelaufen bin, aber ich hoffe das es so ist, da das Geräuch auf Dauer nervend ist. [vis mindre]
de fra Reinhold Kühn fra 1.9.2015 5 modell: CST-TR70
Laufband entspricht voll meinen Erwartungen.Verarbeitung ist bis jetzt tadellos
de fra Anonym fra 8.7.2015 5 modell: CST-TR70
Gutes Produkt, einfach aufzubauen und trotz Klapp-Mechanismus sehr stabil.
fr fra Fabrizio fra 23.3.2015 5 modell: CST-TR70
En quelques lignes, lorsque je l'ai reçu, j'ai été très impressionner par sa grandeur... D'ailleurs prévoyez d'être à plusieurs pour le monter dans l'appartement... Les points positifs: Super bien conseillé !! Très facile à monter l'appareil, fourni avec l'outillage, visserie, vraiment impeccable ! Au ... [les videre]niveau de l'utilisation, même si l'affichage est en Anglais et un manuel d'utilisation en Allemand, ça reste très facile d'utilisation. (D'ailleurs, dommage qu'il n'y ait pas en Français téléchargeable en ligne...) Pour ceux et celles qui n'ont pas forcément le temps en semaine pour faire du sport, ce tapis est un excellent complément, surtout en période d'hiver ou de pluie... Excellent qualité / prix, sans parler de sa puissance au niveau moteur! Points négatif: le seul pour ce que je l'ai utilisé... son poids, bien réfléchir à l'avance ou le mettre. Bien prendre des mesures et surtout, surtout prévoir sur un sol bien stable, de préférence sur une dalle, surtout si en dessous, il y a des voisins... ^.^ Sinon, je suis vraiment content de cet achat ! [vis mindre]
en fra Feeney fra 22.3.2015 4 modell: CST-TR70
For the money, an excellent bit of kit
de fra Anonym fra 21.3.2015 5 modell: CST-TR70
Das Produkt lässt sich sehr schnell und einfach aufbauen. Das Preis-Leistungsverhältnis ist sehr gut.
de fra Tobias Hoffmann fra 3.3.2015 4 modell: CST-TR70
Das Laufband Cardiostrong TR70 erfüllt alle meine Erwartungen. Es eignet sich sehr gut für eine Laufeinheit am Morgen und lässt sich anschließend wunderbar platzsparend einklappen. Vorteile: -Gutes Preis/Leistungsverhältnis -Gut geeignet für längere Trainingseinheiten, dank 3,25PS Motor -Gute Vielfalt von Trai... [les videre]ningsprogrammen Nachteil: -An zwei Stellen gibt es Produktionsbeschädigungen im Plastik, die aber nicht das Laufverhalten beeinträchtigen und deshalb nicht weiter schlimm sind. -Außerdem ist die Komponente mit dem Motor und dem Laufband nicht mittig am Gestell verbaut worden, wodurch das Laufband beim Einklappen an den rechten Arm des Gerätes/Gestells schrammt. [vis mindre]
de fra Matthias fra 18.2.2015 5 modell: CST-TR70
Ich habe mich nach langer Recherche aufgrund der guten technischen Eigenschaften (Leistung Motor, Lauffläche) und des ansprechenden Designs, für dieses Laufband entschieden. Das schwierigste ist das Laufban (150kg) an den Bestimmungsort zu bringen. Der Aufbau erfolgt zügig in ca. 20 Minuten. Das Training mit dem L... [les videre]aufband erfüllt höchste Ansprüche und läuft flüssig ohne Ruckler oder ähnliches. Die verschiedenen Programme und Schnellwahltasten sind gut verständlich und sinnvoll zu programmieren. [vis mindre]
de fra Anonym fra 18.2.2015 5 modell: CST-TR70
Nach langer Recherche habe ich mich für diesess Laufband entschieden da es einen starken Motor und eine große Lauffläche hat. Zudem ist das Design des Laufbandes sehr ansprechend. In dieser Preisklasse ist dies das einzige Laufband mit derart guten technischen Werten. Das Laufband war nach ca. 20 Minuten zusammeng... [les videre]ebaut. Das größte Problem ist das Laufband (150kg) an seinen Zielort zu bekommen. Das Training läuft sehr flüssig ohne ruckeln oder sonstiges. Einfache Bedienung der Programme. Schnelle und individuelle Einstellungen möglich. Sehr empfehlenswertes Produkt mit einer soliden Verarbeitung. Absolut weiter zu empfehlen. [vis mindre]
de fra Thomas fra 29.12.2014 5 modell: CST-TR70
Ich hatte noch nie vorher ein Laufband und habe daher relativ viele Geräte verglichen. Schlussendlich habe ich mich für das TR70 entschieden und bin nicht enttäuscht worden! Nach ein paar Kilometern scheint mir das ein Spitzengerät in seiner Preisklasse zu sein. Die Lauffläche ist angenehm groß. Das Gerät mach... [les videre]t einen soliden Eindruck und läuft ruhig. Der Zusammenbau ist - wenn man(n) es einmal positioniert hat - in wenigen Minuten zusammengebaut und einsatzbereit. Der empfohlene Polar-Brustgurt funktioniert ebenfalls auf Anhieb. [vis mindre]
de fra Ralf Tomkowiak fra 28.12.2014 5 modell: CST-TR70
Wir waren in der Filiale Hannover und haben uns von Herrn Barth beraten lassen, welche sehr gut war. Wir entschieden uns dann spontan für dieses Laufband und können sagen das die Entscheidung richtig war. Qualität und Funktionen sowie Größe der Lauffläche sehr gut. Es macht sehr viel Spaß dieses Gerät zu benutz... [les videre]en. [vis mindre]
de fra Marc Schulz fra 15.12.2014 4 modell: CST-TR70
Positiv: Sehr solides Laufband, einfacher Aufbau mit guter Montageanleitung, problemloses Handling, gutes Preis-/Leistungsverhältnis Negativ: Laufband wird am Stück geliefert, d.h. das Teil ist über 100 Kilo schwer und entsprechend sperrig zum an den Einsatzort zu tragen. Bei mir sollte das ins Dachgeschoss, ohne Li... [les videre]ft. Brauchte an dem Tag kein Fitnesstraining mehr. [vis mindre]
de fra Antonia Wilberg fra 8.12.2014 5 modell: CST-TR70
Wir haben das Laufband seit 4 Wochen und sind begeistert. Die Anlieferung erfolgte Spedition. Der Aufbau hat gut funktioniert (war bereits bei Lieferung vormontiert). Die Motorgeräusche sind angenehm leise und ruhig. Mein Brustgurt zur Pulsmessung H7 von Polar wird nicht erkannt und kann daher nicht genutzt werden. I... [les videre]n der Filiale hat man mir dann einen uncodierten Brustgurt von Polar mitgegeben, der funktioniert einwandfrei. Einzig die Bedienugsanleitung zu den einzelnen Programmen könnte etwas ausführlicher sein. Fazit: Sehr gutes Laufband, wir sind sehr zufrieden [vis mindre]
de fra Sultan fra 28.9.2014 4 modell: CST-TX80
Schnelle Lieferung, gute Verpackung. Eine Stunde zu zweit um das Teil zusammenzubauen. Ziemlich leises Gerät, einfach zu justieren. Ventilator- ein Witz (stinkt). Empfehlenswert.
de fra Thomas fra 23.9.2014 5 modell: CST-TX80
Das Laufband macht einen hochwertigen, sehr robusten Eindruck. Für den Privatgebrauch und anspruchsvollen Hobbyläufer erscheint es mit seiner grossen Lauffläche bestens geeignet. Die Lieferung in die Schweiz hat ca. anderthalb Wochen gedauert und verlief reibungslos. Das Laufband wiegt 117kg. Für den Transport wer... [les videre]den mind. 2-3 kräftige Personen benötigt, wobei der Aufbau unproblematisch ist und nicht mehr als 30min erfordert. [vis mindre]
fr fra lenoir noel fra 23.8.2014 4 modell: CST-TX80
bonjour très bon produit facile a monter mais malheureusement pas de mode d'emploi en français
de fra Sandra Luchsinger fra 22.8.2014 5 modell: CST-TR70
Tolles Laufband, innerhalb kürzester Zeit montiert. Hochmotiviertes, freundliches "Monteur-Team"... Hervorragender Service! Kann es nir weiterempfehlen
fr fra noël Lenoir fra 21.8.2014 5 modell: CST-TX80
montage facile ,dommage qu'il n'y est pas le manuel d'utilisation en différentes langues !!!!si je pouvais l'avoir en français ce serai le top après quelques essais ,j'en suis satisfait je le recommande
de fra Lutz Hagemeister fra 2.8.2014 4 modell: CST-TR70
Super Gerät. Bisher sehr zufrieden. Kleines Manko beim transportieren durch das Haus bitte das eine Kabel zum Motor runter per Steckverbindung dann wäre alles viel leichter. Das Gerät selber hat aber ein super Preis Leistungsverhältnis. Schnelle Lieferung und sehr gut Qualität, macht spaß.
de fra Uwe fra 27.7.2014 5 modell: CST-TR70
So, nach 4-wöchigem Einsatz möchte ich nun meine Bewertung abgeben. Beginne ich mal von vorne: 1. Kauf: Zunächst habe ich mich in der Sport-Tiedje Filiale beraten lassen, Geräte getestet und mich dann für das TR70 entschieden. 5 Tage später wurde da (echt schwere) Paket geliefert. Ausgepackt und dann ins Haus get... [les videre]ragen. Der Zusammenbau dauerte ca. 45min. Alles war komplett und gut beschrieben. Und schon ging es los. 2 Das Gerät: Der Motor des TR70 ist leise. Die Bandlauffläche angenehm breit und lang. Ich benutze es jeden 2. Tag und laufe 60min. Da ich Laufen nicht die Sensoren anfasse, hatte ich über das Display keine Pulskontrolle. Daher ist ein Brustgurt sinnvoll. Also passenden Brustgurt (Polar T34 uncodiert) geholt und nun volle Kontrolle.. Die Batterie soll ca. 1 Jahr halten(Foren lesen). Leider gibt es keine kompatible Alternative. Aber zurück zum Laufband. Nach 4 Wochen kann ich nur sagen: 5 Sterne und volle Kaufempfehlung. Ob Regen, Hitze oder Dunkelheit. Egal, alles kein Problem mehr. 3. Anwender: Seit dem Kauf habe ich 2,5kg abgenommen. Etwas Ernährung umgestellt und alle 2-3 Tage 60min Laufen. Ach, beinahe vergessen: Silikonspray habe ich noch dazu gekauft. Das Spray ist notwendig und sollte gemäß Wartungsanleitung angewendet werden :-) [vis mindre]
de fra Anonym fra 25.7.2014 5 modell: CST-TX80
Super Verarbeitungsqualität, gute Dämpfung und leichte Bedienung. Das Design ist auch sehr ansprechend und durch den Klappmechanismus auch schnell mal beiseite gestellt.
de fra Peter Ehmann fra 14.7.2014 5 modell: CST-TR70
sehr schnelle Lieferung, super gute Beratung, sowohl wie in der Filiale in München als auch am Telefon, das Laufband hat eine sehr gute Qualität und macht richtig Spass, einfach zum Montieren mit guter Anleitung. Gerne wieder!!!
de fra Uwe fra 30.6.2014 5 modell: CST-TR70
Auf der Suche nach einem belastbarem Laufband kam ich online auf die Homepage der Fa. Tiedje. Am vergangenen Samstag habe ich dann das TR50 getestet, da das TR70 nicht zur Verfügung stand. Optisch ansprechend, der Motor läuft , auch bei höherer Geschwindigkeit, gleichmäßig ruhig. Aufgrund der positiven Bewertungen... [les videre] und einer kompetenten persönlichen Beratung habe ich mir das Laufband bestellt. [vis mindre]
de fra Bernd fra 29.6.2014 5 modell: CST-TR70
Als Anfänger auf diesem Gebiet hat uns die PS-Dauerleistung zum Kauf überzeugt. Das Laufband wurde innerhalb der vorgegebenen Zeit angeliefert; es mußten nur Blenden und das Bedienteil angeschlossen werden. Die Qualität des TR70 ist augenscheinlich sehr gut. Das Band läuft ruhig und überzeugt durch seine Program... [les videre]mvielfalt. Wir freuen und über diese Sportvariante und nutzen diese bei jeder Gelegenheit. [vis mindre]
de fra Frank L. fra 6.6.2014 5 modell: CST-TR70
Robustes, gut verarbeitetes Laufband, was für den Heimgebrauch völlig ausreicht. Die Qualität ist sehr gut, der Motor läuft ruhig und die Konsole ist meines Erachtens intuitiv zu bedienen. Preis-Leistung stimmt hier absolut!
de fra Polefka fra 5.5.2014 5 modell: CST-TX80
Klasse Qualität. Sehr robust. Fazit: Toll
de fra Anonym fra 9.4.2014 4 modell: CST-TX80
Das Laufband macht einen soliden Eindruck und zeigt keine Schwächen bei Neigungs- und Tempowechsel. Besonders positiv ist der geräuscharme Neidungsmotor, welcher auch bei schnellem Tempo nicht mit Rucklern oder Erschütterungen schwächelt. Ich habe das Band gerade erst gekauft, daher fehlt noch der Langzeittest. Ein... [les videre]ziger Minuspunkt ist das laute Geräusch beim Auftreten mit den Füßen ab einer Geschwindigkeit von über 8 km/h. Besonders nachts könnte das die Nachbarn stören. Für das Band könnte die Belastung trotz des Lärms kein Problem darstellen. [vis mindre]
de fra Anonym fra 30.3.2014 5 modell: CST-TR70
Schnelle Lieferung! vormontiertes Laufband. Mit etwas handwerklichem Geschick in 30 Minuten betriebsbereit. Funktionen sind genial einfach und intuitiv. Brustgurt für Herzrate empfehlenswert, da die Pulsabnahme direkt am Laufband nur bei sehr genauem Griff auf die Sensoren funktioniert. Band ist zusammenklappbar und... [les videre] extrem stabil. Sehr zu empfehlen. [vis mindre]
de fra Angelika und Marco fra 26.3.2014 5 modell: CST-TR70
Unser erstes eigenes Laufband und total zufrieden. Wir waren etwas von der Größe überrascht, aber wir wollten ja eine große Lauffläche haben um besser laufen zu können. Mir gefällt insbesondere die schicke Konsole, die sich leicht bedienen läßt. Der Klappmechanismus ist gut, aber wir werden ihn kaum benötigen... [les videre]. Dank nochmal an die Filiale in Düsseldorf, die sich viel Zeit für uns genommen haben. [vis mindre]
de fra Angelika und Marco fra 26.3.2014 5 modell: CST-TX80
Haben das große Laufband letzte Woche geliefert und aufgebaut bekommen. Für uns ist es genauso gut wie die Geräte im Fitnessstudio und daher können wir das Gerät absolut weiterempfehlen.
dk fra Curt Nedell fra 16.3.2014 5 modell: CST-TX80
Super godt, og rigtig god service hos Sport-Tiedje
fr fra jm schnegg fra 5.3.2014 5 modell: CST-TR70
Très belle machine, stable, silencieuse, solide, livrée dans les 7 jours, facile à monter, affichage et programmes très complets, boutons de commande de qualité et bien disposés. Après avoir essayé beaucoup de machines, le TR-70 offre probablement le meilleure rapport qualité prix du moment. Vu mes modestes co... [les videre]nnaissances de la langue Allemande, un mode d'emploi en français ou un lien internet pour son téléchargement me serait utile. [vis mindre]
de fra Ralf Böhme fra 26.2.2014 5 modell: CST-TR70
Sehr solides Laufband mit guter Verarbeitung. Konsole/Display ist gut leserlich und läßt sich eigentlich intuitiv bedienen. Das Gerät läßt sich einfach klappen und bewegen. Bis dato alles Top!
de fra Gerhard Doliner fra 4.2.2014 4 modell: CST-TR70
Das Produkt erfüllt bis jetzt die Erwartungen. Seit 1 Monat 2x pro Woche in Betrieb. Lediglich bei höheren Geschwindigkeiten (ab 11 km/h gibt es noch ein Klopfgeräusch im Bereich der Lauffläche). Das muss ich noch beobachten, hat jedoch funktional keine Auswirkung.
de fra Gerhard Doliner fra 4.2.2014 4 modell: CST-TR70i
Das Produkt erfüllt bis jetzt die Erwartungen. Ich habe es seit 1 Monat 2x pro Woche im Einsatz. Bisher keine Proleme. Lediglich bei hohen Geschwindigkeiten ab 11 km/h gibt es noch ein Klopfgeräusch bei der Lauffläche, das muss ich noch weiter beobachten, dies hat jedoch funktional keine Auswirkungen
de fra Ralf Schnizler fra 7.12.2013 5 modell: CST-TR70i
Wir haben das Gerät nun 4 Wochen im Einsatz und es erfüllt voll und ganz unsere Erwartungen. Es ist extrem laufruhig und einfach zu bedienen. Der Aufbau des Gerätes war gut beschrieben und dauerte ca. 1 Stunde. Sämtliches benötigtes Werkzeug hierzu wurde mitgeliefert.
de fra Martin fra 24.11.2013 5 modell: CST-TR70i
Ich habe mich im Shop beraten lassen, das Laufband dann aber online gekauft. Ich bin sehr zufrieden, der Aufbau verlief problemlos und war kurz. Das Laufband ist sehr leise im Betrieb. Einzig dass es TR70i heisst, aber ein TR70 geliefert wurde verwunderte mich. Gemäss Shop hat das TR70 keinen USB Anschluss, und da die... [les videre]se beim TR70i nicht funktioniert hat gibt es nur noch das TR-70. Ich würde es wieder kaufen. [vis mindre]
de fra Heising fra 22.11.2013 5 modell: CST-TR70i
Nach ausführlicher und kompetenter Beratung ein gutes Produkt gekauft. Händler ist weiter zu empfehlen.
de fra Susan Crepaz fra 21.11.2013 5 modell: CST-TX80
Das Geräte ist sehr stabil, der Motor läuft total leise, einfache Bedienung, ebenso war es sehr einfach zum Zusammenbauen. Es sind sehr vielfältige Programme für das Training vorhanden.
fr fra C2B fra 15.11.2013 5 modell: CST-TR70i
I can only recommend this treadmill. After weeks of due diligence I made my choice and must say, I am very pleased. Programs are numerous, well detailed and you can build your own one easily. The only little regret I have regards the disappearance of the date and time display which were dependent on the usb key option,... [les videre] eliminated in the new models. It appears there were too many problems with that option. Otherwise, I would add that Sport-Tiedje personnel has been very competent and helpfull. [vis mindre]
en fra Anonym fra 4.11.2013 5 modell: CST-TR70i
Great option for rainy/snowy days or busy weekends. Lots of options to duplicate your outdoor runs and strong engine.
de fra A.Poggenklas fra 28.10.2013 1 modell: CST-TX80
Ich besitze das Gerät jetzt seit ca. 1 1/2 Jahren und bin so gar nicht zufrieden! Beim Laufen macht das Gerät fürchterliche quietsch Geräusche von denen man Kopfschmerzen bekommt. Es war auch schon ein Techniker da, der ein wenig Oel hierhin und ein wenig Oel dahin gespritzt hat. Dies hat auch gereicht das man einm... [les videre]al wieder 10 km fast Geräuschlos laufen konnte und jetzt bin ich wieder bei den altgewohnten quietsch Geräuschen. Des weiteren hat er die Platine ausgetauscht, da die Softwear hin und wieder mal ausgestiegen ist, jetzt steigt sie weiterhin aus, und zusätzlich kann man jetzt auch an der Seitenbedienung nichts mehr verstellen. Sobald man an die Metallplatten anfasst bekommt man einen leichten Stromschlag und der Computer stürzt ab. Ebenso ist die Kunststoff Abdeckung stark schweißempfindlich, die Flecken bekommt man nie wieder weg und das sieht nicht wirklich schön aus! Alles in allem ist das Gerät in meinen Augen das Geld nicht wert! Bei den vorrangegangenen Bewertungen was ja auch zu meiner Kaufentscheidung beigetragen hat, traue ich mich nicht mehr ein Gerät auf Grund irgendwelcher Bewertungen zu Kaufen!! [vis mindre]
Kommentar fra Sport-Tiedje Guten Tag, wir bedauern die Unannehmlichkeiten bei Ihrem TX80 Laufband sehr. Zugleich sind wir über die auftretenden Probleme verwundert, da dieses Modell seit Markteintritt äußerst zuverlässig ist und uns deartige Beanstandungen bislang nicht übermittelt wurden. Unsere Service-Abteilung wird umgehend zu Ihnen Kontakt aufnehmen, um die weitere Vorgehensweise mit Ihnen zu besprechen. Viele Grüße, Ihr Sport-Tiedje Team
de fra Roland fra 20.5.2013 4 modell: CST-TR70i
Laufband ist solide, gute Laufeigenschaften negativpunkte: Laufmatte musste bei mir erst justiert werden da diese am schleifen war. Blickwinkel für große Personen > 1,90m auf das Display schwierig da nicht neigbar bzw. schlechter Kontrast/Blickwinkel.
de fra Gabriele Jobst fra 7.4.2013 5 modell: CST-TR70i
Bin super zufrieden mit dem Laufband. Es läuft ruhig und die Lauffläche ist angenehm breit. Das Display ist groß und leicht zu bedienen. Die große Auswahl an Programmen ist toll - es ist für jeden was dabei. Preis und Leistung top.
de fra Heidi H. fra 26.3.2013 5 modell: CST-TR70i
Durch die kompetente Beratung in der Filiale Frankfurt, durch Herrn Gallus, haben wir uns für dieses TOP-Gerät entschieden und bis heute noch nicht bereut. Hier stimmt alles: der leistungsstarke Motor (bei diesem Preis!!!), das große leise laufende Laufband, die benutzer-freundliche Bedienung und das angenehme Laufg... [les videre]efühl. Was wir auch sehr schätzen ist die gute Erreichbarkeit der Steuerungstasten am Handlauf und der integrierte Schrittzähler. [vis mindre]
de fra Mandy Dreschler fra 17.2.2013 5 modell: CST-TR70i
-sehr leise auch bei hoher Belastung -angenehmes Laufgefühl -einfache und übersichtliche Handhabung -voreingestellte Trainingsprogramme passend -Sound, Buch- und Getränkeablage sehr praktisch -lange Lauffläche ist nur zu empfehlen -platzsparend durch klappbare Lauffläche -Preis - Leistung stimmt Fazit: Nur zu empf... [les videre]ehlen!!! [vis mindre]
dk fra Kim Hejnesen fra 11.9.2012 4 modell: CST-TR70i
Løbebåndet har fungeret upåklageligt, siden modtagelsen.
dk fra Jens Degn fra 10.9.2012 4 modell: CST-TX80
Super løbebånd - Virker meget stabilt og pålideligt! Har endnu ikke oplevet problemer! Stor og behagelig løbeflade, som reagerer fint på de ændringer du foretager under løb. Selve båndet har dog en tendens til at pive under løb, men det klares med en opstramning og lidt smørrelse! Vil klart anbefale produkt... [les videre]et ;) [vis mindre]
fr fra Sonia Fenu fra 7.9.2012 4 modell: CST-TX80
Tapis facile d'utilisation
de fra Thilo Staedtler fra 31.8.2012 4 modell: CST-TR70i
Sehr gutes Preis - Leistungsverhältnis für den privaten Sportbereich. Das Gerät verfügt über verschiedene vorprogrammierte Trainingsprogramme, kann aber auch manuell gesteuert werden - optimal für daheim. Das Laufband ist weitestgehend vormontiert und lässt sich sehr schnell fertig montieren. Die Motoren und da... [les videre]s Band laufen sehr ruhig. Die Wartung und Nachjustierung ist sehr einfach und gut beschrieben. Nachteil: Das Gerät in der Verpackung ist sehr schwer (ca. 135 kg) und benötigt zum Transport 3 - 4 Personen [vis mindre]
de fra Wolfgang Czech fra 28.8.2012 5 modell: CST-TR70i
tolles Teil.......macht richtig freude ! ! !
de fra Sybil fra 27.8.2012 4 modell: CST-TR70i
Extrem leise super angenehm zum trainieren!!!
de fra Anonym fra 26.8.2012 4 modell: CST-TR70i
Bin mit dem Laufband sehr zufrieden. Der Aufbau könnte leichter sein.
de fra David Bächi fra 26.8.2012 4 modell: CST-TX80
Robustes, zuverlässiges und einfach zu bedienendes Gerät mit gutem Preis- Leistungsverhältnis. Die Bedienung ist einfach und bietet mehr als von mir verwendete Features.
de fra Joachim Wicher fra 26.8.2012 5 modell: CST-TR70i
Gerät hat voll und ganz unsere Erwartungen erfüllt, auch Dank sehr guert Beratung
de fra Anonym fra 25.8.2012 4 modell: CST-TX80
etwas wenig an Programmen und das eigne etwas mühsam zum Progammieren. Schade, dass der Km/h nicht angezeigt wird; ansonsten gutes Gerät
Kommentar fra Sport-Tiedje Hallo, generell zeigen alle Fitnessgeräte von cardiostrong die üblichen metrischen Werte "km" (Kilometer) für die zurückgelegte Strecke bzw. "km/h" (Kilometer pro Stunde) für die Geschwindigkeit an. Sollten diese Werte tatsächlich werksseitig nicht eingestellt worden sein, lassen sich die Einstellungen auch am Fitnessgerät selbst vornehmen. Hierfür ziehen Sie zunächst den Sicherheitsschlüssel (Safety Key) ab. Während Sie dann die Knöpfe Start+ und Speed+ gleichzeitig gedrückt halten, stecken Sie den Sicherheitsschlüssel wieder an. Nun können Sie mit Speed +/- die Werte umstellen. Viele Grüße, Ihr Sport-Tiedje Team
de fra Anonym fra 24.8.2012 5 modell: CST-TR70i
Das Laufband TR 70i ist ein super Sportgerät für den täglichen Gebrauch zu Hause.
de fra Katrin K. fra 24.8.2012 5 modell: CST-TX80
Ich bin sehr zufrieden. Das Preis-/leistungsverhältnis stimmt. Für regelmäßige Läufer sehr zu empfehlen
de fra Liane Grabow fra 24.8.2012 5 modell: CST-TR70i
Diees Laufband hat einfach alles was "Mann" bzw."Frau" braucht. Es sind voreingestellte Programme ,so das man sich um nicht kümmern muß. Einfach das gewünschte Progamm wählen und los gehts. EINFACH KLASSE / Preis Leistungsverhältnis sehr gut
de fra Schmidhome fra 23.8.2012 5 modell: CST-TR70i
Top Laufband für gehobene Ansprüche
de fra Liane Grabow fra 23.8.2012 5 modell: CST-TR70i
Super Laufband mit vielen gespeicherten Programmen.Ich laufe z.Bsp. 20min Intervall,einfach SUPER die Zeit läuft rückwärts ab und die Steigung stellt sich automatisch ein.Man muß sich also um nichts kümmern,einfach nur laufen und fertig.
de fra Wichterich fra 23.8.2012 4 modell: CST-TX80
Robust, laufruhig
de fra Heinrich Gardemann fra 23.8.2012 5 modell: CST-TR70i
Für ein Laufband in diesem Preissegment ist es ein absolutes Premium-Gerät. Ich habe mich sehr viel umgeschaut, einiges getestet und noch mehr Preise verglichen. das Preis-Leistungs-Verhältnis ist bei diese Produkt überragend. Besonders hervor zu heben ist die Laufruhe selbst wenn man einiges an Gewicht auf das Ban... [les videre]d bringt ;-) [vis mindre]
de fra Michael Bluth fra 23.8.2012 5 modell: CST-TR70i
Ein super Gerät mit allen Finessen. Erste Lieferung war etwas defekt, doch Sport Tiedje hat alles umgehend behoben. Prima Service.
de fra Heel Monika fra 23.8.2012 5 modell: CST-TX80
Das Laufband ist für meine Zwecke schon überqualifiziert,also top! Ich bin voll zufrieden!
de fra Frank Gibau fra 23.8.2012 5 modell: CST-TR70i
alles prima. Ich laufe jeden Tag 30 Minuten. Es ist sehr angenehm jederzeit laufen zu können. Laufkomfort ist gut, ist besser für meine Achillesferse als draussen zu laufen. Eine Anzeige: Gesamtlaufzeit/Strecke hätte ich noch gerne.
de fra René Lauff fra 23.8.2012 5 modell: CST-TR70i
Das Geld hat sich gelohnt auszugeben . Klasse Gerät

cardiostrong tredemølle TR70i tilbehør - vi anbefaler:

kr 479,00
kr 339,00
kr 437,00
kr 106,00
Trygg innkjøp av treningsapparater
Bestillingen din er kryptert med 256-Bit-SSL
Betalingsmåter
forskuddsbetaling
77x i Europa finn filialen
stores
Sport-Tiedje byr deg
 • Europas Nr. 1 i hjemmetrening
 • mer enn 2.500.000 tilfredse kunder
 • Mer enn 7000 treningsprodukter
 • 77 filial-butikker
 • 75 egne serviceteknikkere
Topp 10 av bestsellere de siste 30 dagene fra kategorien Tredemøller
1
cardiostrong tredemølle TX50
Tredemøller ▸ cardiostrong Tredemøller
kr 17 480,00
kr 14 565,00
2
Horizon tredemølle Paragon 6
Tredemøller ▸ Horizon Fitness Tredemøller
kr 19 450,00
kr 11 450,00
3
Taurus tredemølle T9.9
Profesjonell- tredemøller ▸ Taurus Profesjonell- tredemøller
kr 29 140,00
kr 24 282,00
4
Kettler tredemølle Race
Tredemøller ▸ Kettler Tredemøller
kr 12 622,00
kr 7 278,00
5
Taurus tredemølle T9.5
Profesjonell- tredemøller ▸ Taurus Profesjonell- tredemøller
kr 24 282,00
kr 19 424,00
6
cardiostrong tredemølle TR20
Tredemøller ▸ cardiostrong Tredemøller
kr 7 764,00
7
cardiostrong tredemølle TR70i
Tredemøller ▸ cardiostrong Tredemøller
kr 19 424,00
kr 16 495,00
8
Kettler tredemølle Track 5
Tredemøller ▸ Kettler Tredemøller
kr 16 509,00
kr 11 563,00
9
cardiostrong tredemølle TX40e
Tredemøller ▸ cardiostrong Tredemøller
kr 14 565,00
kr 12 622,00
10
Kettler tredemølle Track 9
Tredemøller ▸ Kettler Tredemøller
kr 24 282,00
kr 17 480,00
Sport-Tiedje
Europas Nr. 1 i hjemmetrening
 • 48x TysklandBerlin, Bielefeld, Bochum, Bonn, Braunschweig, Bremen, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Duisburg, Essen, Frankfurt, Freiburg, Göttingen, Hamburg, Hannover, Karlsruhe, Kassel, Kiel, Köln, Leipzig, Lübeck, Mannheim, München, Münster, Nürnberg, Saarbrücken, Schleswig, Stuttgart, Wiesbaden, Würzburg
 • 12x i StorbritaniaAberdeen, Batley, Camberley, Edinburgh, Glasgow, London, Manchester, Newcastle, Nottingham
 • 6x i NederlandAmsterdam, Bodegraven, Den Haag, Eindhoven, Roosendaal, Rotterdam
 • 4x i ØsterrikeGraz, Linz, Salzburg, Wien
 • 3x i SveitsBern, Lausanne, Zürich
 • 2x i BelgiaAntwerpen, Brüssel
 • DanmarkKøbenhavn
 • PolenWarsawa
Sport-Tiedje Newsletter
Du får nå en kr 85,00 Rabattkupong*
* Kan løses inn fra en vareverdi på minimum kr 425,00
Europas Nr. 1 i hjemmetrening er interaktiv
Finn oss på Facebook, Google+ og Co.
 • Facebook
 • Goggle+
 • YouTube
Betalingsmåter
 • Paypal
 • VISA
 • Master Card
 • forskuddsbetaling
Leveransepartner
 • DHL
 • UPS
 • FedEx
 • spedisjon
© Sport-Tiedje GmbH 1984 - 2018
1) Bare for betaling med PayPal, kredittkort.
2) Våre spedisjonsleveringer garanterer varelevering fram til "fri fortauskant"
Det siste du så på (1)
Vi står til rådighet for deg
77x i Europa
Storemap
Sport-Tiedje
9 telefon konsulenter
gir service og gode råd
21 98 43 90
info@sport-tiedje.no