mer enn 2.592.724 tilfredse kunder
Europas Nr. 1 i hjemmetrening
Ha tillit til våre kunder.
Aktuell 62.571 produktvurderinger
modell 2018

cardiostrong tredemølle TF50 Flexdeck

Nummer CST-TF50-2
print skriv ut
Kundevurderinger (32)
32 Kundevurderinger
4.88 av 5 stjerner
Sport-Tiedje's test-resultat (Info)
Sport-Tiedje tester hvert treningsapparat veldig nøye. Tilslutt vurderer vårt team, som består av sportsforskere, elitesportsmenn og service-teknikkere med lang erfaring, våre produkter i forskjellige kategorier. Med Sport-Tiedje-testresultat kan du lett sammenlikne produktene med hverandre og ut fra det, finne det apparatet som passer best for deg.
utrustning
dempning
stillegående
stabilitet
Til utrustningen på en tredemølle hører bl.a. motorytelsen, løpeflatens størrelse og beskaffenhet. Dette sørger for en behagelig bevegelse og mer sikkerhet ved høy hastighet eller ved lange løpere. En computer med mange treningsprogrammer gir deg mer avveksling ved treningen. Ekstrautstyr som direkte-valg-knapper, klappemekanisme, vifte og transporthjul gjør treningen tydelig mer behagelig.
Foruten rammekonstruksjonen garanterer egenvekten og størrelsen på flaten for en stor stabilitet . Jo stabiler tredemøllen er, jo høyere er den maksimale vektbelastbarheten og også holdbarheten på apparatet . Ved intensive treningsøkter står tredemøller med større stabilitet tydelig mer sikkert. Dertil minker slitasjen på hele driftssystemet med større løperuller.
At den går rolig skyldes motorytelsen, hvilken matte, støtdempere og rammekonstruksjonen. Et apparat med en stille gang forårsaker nesten ingen unødige lyder og muliggjør at du kan høre musikk eller fjernsyn mens du trener.
Viktig for dempningsegenskapen på en tredemølle er tykkelsen på løpematten og antall og kvalitet på støtdemperne. En god dempning er leddskånende og forebygger trøtthetsfølelser.
lukke
antall
tidligere
kr 15 537,00
kr 9 707,00 9707
37%
du sparer
inkl. 25% moms
Gratis frakt !
På lager!
Vi overtar betalingen av moms/toll.
Ingen ekstra faktura i Norge.
Leveres med spedisjon 2
Teaser Icon
HK-varig ytelse 2 PS
Teaser Icon
hastighet 0.8-16 km/h
Teaser Icon
stigning 0-15 %
Teaser Icon
løpeflate 45x140 cm
Kort beskrivelse: cardiostrong tredemølle TF50 Flexdeck
cardiostrong tredemølle TF50 Flexdeck har et revolusjonerende dempningssystem som belaster leddene minimalt. Dessuten er treningen på den forbundet med et større kaloriforbruk enn med normale tredemøller.

produktdetaljer: cardiostrong tredemølle TF50 Flexdeck

 • modell 2018 info
 • tekniske data - cardiostrong tredemølle TF50 Flexdeck:
  • DC-motor: 2 HK-varig ytelse
  • løpeflate: 140 x 45 cm
  • hastighet: 0.8 - 16 km/h ( innstilles i trinn fra 0.1 km/h)
  • stigning: 0 - 15 % ( innstilles i trinn fra 1 %)
 • treningscomputer - cardiostrong tredemølle TF50 Flexdeck:
  • visning: tid, strekning, hastighet, stigning, kalorier, puls
  • visning av treningsprofilene med LCD
  • treningsprogrammer tilsammen: 24, derav persondefinert: 3,
  • 4 direktevalgknapp for hastigheten 4 direktevalgknapp for stigningen
 • utrustning - cardiostrong tredemølle TF50 Flexdeck:
  • hjertefrekvensmåling: håndpulssensor, pulsbelte (kan kjøpes som tilbehør)
  • Pulsbelte til telemetrisk hjertefrekvensmåling kan kjøpes som tilbehør
  • HRS-styring: innstilling av hastighet og stigning på håndtakene på hver side
  • ekstra: transporthjul, kan klappes sammen,
 • cardiostrong tredemølle med en revolusjonærende dempning.
 • De enkelte elementene på Flexdeck dempningssystem har en fjæreing på 3 cm og garanterer en veldig leddskånende gå- eller løpeopplevelse!
 • Flexdeck: løpingen blir avfjæret, mindre belastning for leddene, stillegående drift.
 • Mulig med større kaloriforbruk!
 • Veldig enkel og lett å montere.
 • Panelet er lett å anvende.
 • Avvekslingsrike treningsprogrammer til nye treningsmål.
 • maksimal belastbarhet - cardiostrong tredemølle TF50 Flexdeck: 120 kg
 • oppstillingsmål - cardiostrong tredemølle TF50 Flexdeck: (L) 182 cm x (B) 86 cm x (H) 143 cm
  klappet sammen - cardiostrong tredemølle TF50 Flexdeck: (L) 117 cm x (B) 86 cm x (H) 165 cm

beskrivelse: cardiostrong tredemølle TF50 Flexdeck

Sport-Tiedje's test-resultat (Info)
utrustning
dempning
stillegående
stabilitet

cardiostrong tredemølle TF50: perfekt dempning takket være lameller på løpeflaten

Cardiostrong TF50 tredemølle er utstyrt med en revolusjonerende Flexdeck dempning. På ingen andre tredemøller løper man mer behagelig og skånsom mot leddene. Den oppståtte kraften som virker på leddene er veldig redusert på cardiostrong tredemølle TF50 Flexdeck.

Denne optimale fjæringen oppnås ved en buet løpeflate med en lamellramme. Løpeflaten gir dermed mer etter når du løper enn på en fast løpeflate. Dessuten er det ikke slik at du "synker" ned. Tråkkene blir fjæret jevnt og konstant. Lenger bak er tredemøllen litt hardere fjæret noe som gjør frastøtet mer effektivt.

Til hvem egner cardiostrong tredemølle TF50 Flexdeck seg?

cardiostrong tredemølle TF50 Flexdeck er ingen tredemølle for elitesportsutøvere. Til det er ikke 16 km/h som topphastighet nok. Men til alle dem som vil trene utholdenheten hjemme på en tredemølle som er skånsom mot leddene eller som vil bli kvitt de plagsomme bilringene er cardiostrong tredemølle TF50 Flexdeck den beste anbefalingen. Forresten: et mesterarbeid fra Human Movement Science College i Pekinger Sport universitet kom til det resultatet at energiforbruket på en Omniflex tredemølle var 5-11,5 % større enn normale modeller.

Større energiforbruk = vellykket vekttap..

Enda en fordel som denne spesielle tredemølle-fjæringen til trening i hjemmet har: Løpetreningen er mye roligere ! Du kan se på fjernsynet eller høre på musikk mens du trener. Dessuten er det mindre trykk på gulvet og som dermed er mer beskyttet p.g.a. opptaket av kraften.

Veldig enkel montering.

Oppbyggingen av cardiostrong Flexdeck tredemølle går kjempefort. De viktigste komponentene er allerede ferdig montert. De enkelte delene er allerede så pakket at monteringen går i en fei. Bare 4 trinn viser monteringsskjemaet. Allerede noen få minutter etter leveringen kan du sette igang med treningen.

Etter treningen kan du klappe opp løpeflaten. Tredemøllen trenger dermed mindre plass. Dermed egner cardiostrong tredemølle TF50 Flexdeck seg også for små treningsrom. Takket være integrerte transporthjul kan tredemøllen flyttes etter treningen.

Tredemølle med enkel styring og smarte programmer.

cardiostrong tredemølle TF50 Flexdeck har et flott panel som er lett å bruke. Med hurtig-valg-knapper til hastigheten og stigningen er det f.eks. veldig lett å gjennomføre en kort og effektiv high intensity intervall trening / HIIT på tredemøllen. Du kan også velge en av de 16 ferdige programmene. Dette gir mye avveksling og gir deg stadig impulser til å sette nye treningsmål. Det gjør treningen vellykket.

Enda større fornøyelse har cardiostrong tredemølle TF70 Flexdeck. Den er utstyrt med et større display, har enda mykere dempning, 5 cm bredere løpeflate og med den sterke motoren oppnår den en større topp hastighet.
PDF-dokumenter til produkter

Garantibetingelser: cardiostrong tredemølle TF50 Flexdeck

Flere detaljer til denne garantien finner du i garantibetingelser fra produsenten. Garantien fra produsenten er en tilleggsytelse fra produsenten og har ingen innflytelse på dine rettigheter innenfor den lovlige garantien.
garanti fra produsenten garanti ramme motor
til hjemmebruk (erfar mer)
Dekningen av garantien er bare på treningsutstyr som brukes privat i hjemmet.

Detaljerte informasjoner kan hentes fra garantibetingelsene fra produsenten.
24 måneder 30 år 10 år
semiprofesjonell bruk (erfar mer)
Et semi-profesjonellt bruk er hvis treningsutstyr brukes i instutisjoner som hoteller, skoler, foreninger eller til rehabilitasjon, firmatrening o.s.v.

Detaljerte informasjoner kan hentes fra garantibetingelsene fra produsenten.
- - -
proff bruk (erfar mer)
Garantien for profesjonell bruk er treningsutstyr i offentlige ervervsmessige innretninger (som f.eks. treningssentre ).

Detaljerte informasjoner kan hentes fra garantibetingelsene fra produsenten.
- - -

cardiostrong tredemølle TF50 Flexdeck Test & vurderinger:

2 stjerner
0
1 stjerne
0
4.88 av 5 stjerner
Skriv nå en vurdering av et produkt og vinn en rabattkupong på 4250,00 NOK eller erstattning av kjøpesummen du har betalt . Du har valget !
Vurder produktene
Hjelp andre kunder med din personlige produktvurdering. Fortell nå om din erfaringer med produktet. Alle produktvurderinger som blir avgitt innen 30.06.2018 deltar automatisk i utlodningen.
Navn
E-post-adresse *
* For å kunne delta i vurderingsutloddningen må du oppgi din E-post-adresse for å kunne opplyse deg om en eventuell gevinst. Din E-post-adresse blir ikke publisert.
Vurder bare produktet
ikke kjøpsprosessen eller forsendelsen.
0 0 0 0 0
Skriv en kort omtale (er påkrevet)
Vennligst gi her din omtale til det kjøpte produktet. Med din produktvurdering har du muligheten å hjelpe andre kunder med dine erfaringer med kjøpeveiledningen. Beskriv bare produktet , ikke kjøpsprosessen.
Disse betraktningene kan kanskje hjelpe deg:
 • Beskriv produktes fordeler og bakdeler.
 • Hold deg saklig og objektiv ved produktvurderingen .
 • Vurder egenskapene til produktet (f.eks bearbeidelsen ).
 • Interessant er også detaljer om bruken eller bruksmuligheter.
 • Et tilpasset ordvalg forsterker troverdigheten av omtalen din.
gi karakter nå

Hva andre kunder mener :

nl fra Anonym fra 5.4.2018 5
Ik heb op een normale loopband al snel last van mijn enkels maar met de TF50 Flexdeck heb ik hier helemaal geen last meer van. Top apparaat!
it fra Barbara fra 14.2.2018 5
Ottimo tapis roulant. Pacco abbastanza ingombrante e pesante ma poi di facilissimo montaggio. Peccato nessun manuale in lingua italiana ma solo in tedesco. Richiesto uno in francese ed mi è stato inviato via mail lo stesso giorno. Ammortizzazione eccezionale così da rendere la corsa molto leggera come su una pista fi... [les videre]nlandese. Ideale per chi ha problemi alle articolazioni. Poco rumoroso. Display molto facile da utilizzare. Peccato non ci sia una presa USB o allacciamento per la musica come nel vecchio modello. Lo consiglio vivamente. [vis mindre]
de fra SteinhartMaria@aol.com fra 27.1.2018 5
Das Laufband wurde termingerecht zugestellt. Wir sind bisher mit diesem Trainingsgerät super zufrieden. Der Aufbau war kein Problem. Es ist leise im Gebrauch. Die Dämmung ist super.
de fra Anonym fra 21.1.2018 3
gutes Gerät, sehr gute Dämpfung, aber kein funktionierendes Herzfrequenzprogramm vorhanden. Es steht zwar in der Betriebsanletung das eins vorhanden ist, aber dieses lässt sich nicht ausführen. was mir Sport Tiedje auch bestätigt hat. Ich finde das ein solches Programm bei diesem Preis vorhanden sein muss. Deswege... [les videre]n Punktabzug und Rückgabe des Laufbandes. [vis mindre]
de fra lindemann fra 15.1.2018 5
Top Teil für erschwinglichen Preis, auch für ältere Menschen mit Gelenkproblem sehr gut geeignet
de fra Max fra 21.12.2017 5
Ich war lange auf der Suche nach einem hochwertigen Laufband mit einer erstklassigen Dämpfung. Mit dem TF50 bin ich endlich fündig geworden. Für jeden der Wert auf ein gelenkschonendes Training legt, klare Kaufempfehlung!
de fra Anonym fra 21.12.2017 5
gutes Laufgefühl wie auf einem Waldboden. Auch längere Einheiten sind auf dem Laufband kein Problem. Sehr gut für Rücken und Knie
de fra Anonym fra 21.12.2017 5
So eine geile Dämpfung, laufen wie im Wald bin happy
de fra Anonym fra 20.12.2017 5
Moderne Optik mit wahnsinniger Dämpfung. Bin absolut begeistert,
de fra Anonym fra 15.12.2017 5
Ein ganz neues Laufgefühl. Federt sehr gut nach und macht echt Freude. Der Monitor ist leicht zu bedienen und bietet alle Annhemlichkeiten.
fr fra Pierre D fra 15.12.2017 5 modell: CST-TF50
- Excellent produit avec une surface très souple ménageant les articulations. - Fonctionnement silencieux et puissance suffisante pour mes 100 kg. - Attention au poids erroné de 66 kg indiqué sur le descriptif, le poids indiqué sur le carton du fabriquant est de 106 kg !!
de fra Chris fra 8.12.2017 5 modell: CST-TF50
Bin sehr zufrieden nach meinen ersten Trainings auf dem Laufband. Die Dämpfung hält was sie verspricht und schont die Gelenke. Sehr profesionelle Beratung vor Ort. Das Laufband hat genügend Möglichkeiten für unterschiedliche Trainingseinheiten. Alles in allem würde ich dieses Laufband wieder kaufen.
nl fra Anonym fra 29.11.2017 5 modell: CST-TF50
Loopt lekker dmv een goede demping met lopen, heb namelijk veel last van blessures maar nu helemaal niet.
de fra asmm fra 30.9.2017 5 modell: CST-TF50
Ein absolut tolles Laufband. Ich habe mich bisher gegen ein Laufband entschieden, da mir die Dämpfung bei den Laufbänder nicht entsprochen hat. Dann habe ich dieses Laufband im Geschäft ausprobiert und war sofort begeistert. Die Dämpfung ist absolute Spitzenklasse. Das Training macht richtig Spaß. Das einzige Na... [les videre]chteil ist, das es kein pulsgesteuertes Programm gibt. Ansonsten alles top. [vis mindre]
de fra winfried horsch fra 20.9.2017 5 modell: CST-TF50
Das von Tiedje empfohlene Laufband entspricht genau unseren Bedürfnissen und ist absolut ausreichend für unsere Zwecke. Leichte Handhabung und Standsicher.
de fra Anonym fra 7.8.2017 4 modell: CST-TF50
Hervoragendes Gerät! Es hält was es verspricht. Es ist leise, einfach aufzubauen und einzustellen. Zudem ist das Gerät auch gelenkschonend, was mir sehr gefällt.
de fra Gerald Kerbl fra 2.8.2017 5 modell: CST-TF50
Das Laufband ist dank Beratung vor Ort in Linz perfekt für unsere Familie. Macht durch die spezielle Federung auch für mich mit Bandscheibenvorfall ein Laufen erträglich. Einzig der Transport in den ersten Stock hat sich durch das Gewicht als schwieriger als gedacht herausgestellt - zu viert haben wir aber auch dies... [les videre]en geschafft. Montage war kinderleicht. [vis mindre]
de fra Anonym fra 14.7.2017 5 modell: CST-TF50
Sehr gutes Laufband mit hervorragender Dämpfung. Vielseitiger Trainingscomputer, Gerät ist leise im Betrieb, Anleitung super und umfangreich. Die Lauffläche könnte etwas breiter sein, ansonsten gibt es keinen Grund zum Klagen ;-)
nl fra Anonym fra 6.7.2017 5 modell: CST-TF50
Deze loopband uitgeprobeerd in de showroom in Amsterdam, waarna ik hem aangeschaft heb. Wat een ervaring zeg, dit flexdeck. Het bounced en loop bijzonder aangenaam! Totaal geschikt voor mijn korte intensieve run-sessies.
de fra Anonym fra 26.6.2017 5 modell: CST-TF50
Top Verarbeitung, super Laufgefühl
de fra Barbara fra 29.4.2017 5 modell: CST-TF50
tolles Laufband,nur anfangs etwas gewöhnungsbedürftig, da es wegen der tollen Dämpfung leicht federt
de fra Frank Gottschling fra 29.4.2017 4 modell: CST-TF50
Läuft sich toll und schön weich auf der "Welle". Dort strengt es aber auch am meisten an! Wenn man es leichter haben will, muss man einfach etwas vor der "Welle" laufen. Das Laufband könnte etwas breiter sein, weil man (als nicht so routinierter Läufer) manchmal mit den Händen gegen die Griffe stößt. Die Stabi... [les videre]lität erfordert wirklich 3 gestandene Personen, um das Gerät vor dem Aufbau in's Haus (den Keller) zu schleppen. Der Aufbau ist dann wieder einfach. [vis mindre]
de fra Christian fra 28.4.2017 5 modell: CST-TF50
Tolles Laufband mit einzigartiger Dämpfung. Sehr gute Verarbeitung! Einzig die Lauffläche könnte noch ein bisschen länger sein.
de fra Michaela fra 28.3.2017 5 modell: CST-TF50
Ich habe das TF 50 Flexdeck Laufband im Januar 2017 erworben, schreibe aber erst jetzt eine Bewertung, da ich es vorher ausgiebig testen wollte. Vorweg möchte ich erwähnen, dass ich bereits Besitzer des Laufbandes TX 50 von Cardiostrong war und auch mit diesem bereits sehr zufrieden. Eigentlich wollte ich dies nochma... [les videre]l bestellen, habe mich aber nach einer sehr freundlichen Beratung durch die Sport Tedje Hotline für das neue TF 50 Flexdeck entschieden und diese Entscheidung nicht ein einziges mal bereut. Es ist ein völlig neuartiges Laufgefühl. Durch die mitschwingende Laufmatte ist es wirklich ein Gefühl wie Barfußlaufen oder Laufen auf einem weichen Waldboden. Ich freue mich jedesmal wieder aufs Training, da ich dieses einzigartige Laufgefühl genieße. Die Verarbeitung des Laufbandes ist, wie ich es auch von Cardiostrong gewohnt bin, einwandfrei. Nichts quietscht oder knatscht. Alles ist super stabil. Beim Laufen bewegt sich außer der Laufmatte überhaupt gar nichts am Gerät. Alles steht stabil und fest, wie es auch sein muß. Auch die Programmauswahl ist super. Es gibt verschiedene Steigungswinkel und mehrere voreingestellte Laufstrecken. Diese habe ich noch alle gar nicht testen können. Ich nutze das Laufband bisher jeden zweiten Tag für 30 Minuten. Bisher konnte ich überhaupt keine Mängel feststellen. Die Befürchtung die ich vorher hatte, dass die Motorleistung eventuell zu gering sein könnte, wurde mir schon durch die Telefonische Beratung vor dem Kauf genommen. Es bestätigt sich aber auch im regelmäßigem Gebrauch, dass diese Leistung für mein persönliches Trainig vollkommen ausreichend ist. Ich denke, dass ich heute sagen kann, diese Motorleistung nie ausschöpfen zu können. Die Lieferung von Sport Tedje war einwandfrei. Das Laufband kam schneller als vorher angegeben. Alles in allem kann ich sagen, dass dies ein für mich rundum perfektes Laufband ist und ich es für ambitionierte Hobbyläufer uneingeschränkt weiterempfehlen kann. Von mir gibt es daher 5 Punkte. [vis mindre]
de fra Ralph Wachter fra 21.3.2017 5 modell: CST-TF50
Gutes und stabiles Gerät. Durch meine Knieprobleme waren andere Laufbänder problematisch. Beim Laufen auf dem TF50 habe ich keine Probleme. Seit zwei Wochen laufe ich täglich ca. 45 Minuten ohne Knieschmerzen. Hier bringt das Flexdeck in jedem Fall Vorteile. Gerät macht einen stabilen Eindruck und macht keine una... [les videre]ngenehmen Laufgeräusche. Kann dadurch auch gut in einer Mietwohnung verwendet werden. Fester Stand und kein wackeln des Gerätes. Ausstattung und Programme sind ausreichend lediglich die Tasten könnten leichter reagieren bzw auch beleuchtet sein. Gut auch der Anschluss eines Tablets oder Handy direkt am Gerät. Eingebaute Lautsprecher sind ausreichend um das Training etwas angenehmer zu Gestalten. Ich bzw. meine Familie sind mit dem Gerät sehr zufrieden. Preis und Leistung passen! [vis mindre]
de fra Timo Haaß fra 28.12.2016 5 modell: CST-TF50
de fra Leonie fra 22.12.2016 5 modell: CST-TF50
genau das habe ich schon längst gesucht: läuft sich sehr angenehm und leise. Nimmt sehr wenig Platz in meiner Wohnung weg.
de fra Hans-Heinrich fra 21.12.2016 5 modell: CST-TF50
Genau das richtige für mich. Läuft sich wie auf einem alten Hallenboden...schön schwingend. 5 Sterne
en fra Louie fra 21.12.2016 5 modell: CST-TF50
The cushioning is very different and so eazy on my knees to run on. I guess it is also the deck that it activates other group of muscels on my legs when running! Will recommend it!
de fra Rüdiger fra 19.12.2016 5 modell: CST-TF50
Das Laufgefühl ist wirklich sehr gut. Sehr leise und super einfach zu bedienen. Super Dämpfung.
de fra Dirk fra 14.12.2016 5 modell: CST-TF50
sehr gutes Laufband: leise, ruhig und mit guten laufeigenschaften
de fra Daniel fra 14.12.2016 5 modell: CST-TF50
Ich finde das Laufband einzigartig. Der Untergrund wirkt sehr natürlich, viel besser als das was ich im Studio benutzt habe.Für mich die natürlichste Form des Laufens auf einem Laufband. ;-) lg Daniel

cardiostrong tredemølle TF50 Flexdeck tilbehør - vi anbefaler:

kr 479,00
Trygg innkjøp av treningsapparater
Bestillingen din er kryptert med 256-Bit-SSL
Betalingsmåter
forskuddsbetaling
77x i Europa finn filialen
stores
Sport-Tiedje byr deg
 • Europas Nr. 1 i hjemmetrening
 • mer enn 2.500.000 tilfredse kunder
 • Mer enn 7000 treningsprodukter
 • 77 filial-butikker
 • 75 egne serviceteknikkere
Topp 10 av bestsellere de siste 30 dagene fra kategorien Tredemøller
1
cardiostrong tredemølle TX50
Tredemøller ▸ cardiostrong Tredemøller
kr 17 480,00
kr 14 565,00
2
Taurus tredemølle T9.9
Profesjonell- tredemøller ▸ Taurus Profesjonell- tredemøller
kr 29 140,00
kr 24 282,00
3
Horizon tredemølle Paragon 6
Tredemøller ▸ Horizon Fitness Tredemøller
kr 19 450,00
kr 11 450,00
4
Taurus tredemølle T9.5
Profesjonell- tredemøller ▸ Taurus Profesjonell- tredemøller
kr 24 282,00
kr 19 424,00
5
Kettler tredemølle Race
Tredemøller ▸ Kettler Tredemøller
kr 12 622,00
kr 7 278,00
6
cardiostrong tredemølle TR20
Tredemøller ▸ cardiostrong Tredemøller
kr 7 764,00
7
cardiostrong tredemølle TR70i
Tredemøller ▸ cardiostrong Tredemøller
kr 19 424,00
kr 16 495,00
8
Kettler tredemølle Track 5
Tredemøller ▸ Kettler Tredemøller
kr 16 509,00
kr 11 563,00
9
cardiostrong tredemølle TX40e
Tredemøller ▸ cardiostrong Tredemøller
kr 14 565,00
kr 12 622,00
10
Kettler tredemølle Track 9
Tredemøller ▸ Kettler Tredemøller
kr 24 282,00
kr 17 480,00
Sport-Tiedje
Europas Nr. 1 i hjemmetrening
 • 48x TysklandBerlin, Bielefeld, Bochum, Bonn, Braunschweig, Bremen, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Duisburg, Essen, Frankfurt, Freiburg, Göttingen, Hamburg, Hannover, Karlsruhe, Kassel, Kiel, Köln, Leipzig, Lübeck, Mannheim, München, Münster, Nürnberg, Saarbrücken, Schleswig, Stuttgart, Wiesbaden, Würzburg
 • 12x i StorbritaniaAberdeen, Batley, Camberley, Edinburgh, Glasgow, London, Manchester, Newcastle, Nottingham
 • 6x i NederlandAmsterdam, Bodegraven, Den Haag, Eindhoven, Roosendaal, Rotterdam
 • 4x i ØsterrikeGraz, Linz, Salzburg, Wien
 • 3x i SveitsBern, Lausanne, Zürich
 • 2x i BelgiaAntwerpen, Brüssel
 • DanmarkKøbenhavn
 • PolenWarsawa
Sport-Tiedje Newsletter
Du får nå en kr 85,00 Rabattkupong*
* Kan løses inn fra en vareverdi på minimum kr 425,00
Europas Nr. 1 i hjemmetrening er interaktiv
Finn oss på Facebook, Google+ og Co.
 • Facebook
 • Goggle+
 • YouTube
Betalingsmåter
 • Paypal
 • VISA
 • Master Card
 • forskuddsbetaling
Leveransepartner
 • DHL
 • UPS
 • FedEx
 • spedisjon
© Sport-Tiedje GmbH 1984 - 2018
1) Bare for betaling med PayPal, kredittkort.
2) Våre spedisjonsleveringer garanterer varelevering fram til "fri fortauskant"
Det siste du så på (1)
Vi står til rådighet for deg
77x i Europa
Storemap
Sport-Tiedje
8 telefon konsulenter
gir service og gode råd
21 98 43 90
info@sport-tiedje.no