mer enn 1.139.859 tilfredse kunder
Europas Nr. 1 når det gjelder hjemmefitness
Ha tillit til våre kunder.
Aktuell 38.496 produktvurderinger

Vibrasjonstrener

Styrk muskelvevet, øk bevegeligheten, fleksibiliteten og utholdenheten
Trygg innkjøp av fitnessapparater
Bestillingen din er kryptert med 256-Bit-SSL
30x i Europa finn filialen
Sport-Tiedje
Europas Nr. 1 når det gjelder hjemmefitness
stores
Vi står til rådighet for deg
30x i Europa
Storemap Storepreview
Åpen idaf fra kl 09:30
Fitnessapparater
på mer enn 1000m² i
Amsterdam
Sport-Tiedje byr deg
Europas Nr. 1 når det gjelder hjemmefitness
mer enn 1.000.000 tilfredse kunder
Mer enn 6000 Fitnessprodukter
30 filial-butikker
50 egne serviceteknikkere
Personlig for deg i byer med 30 butikker

Vibrasjonstrener: Verdensromteknologi til din hjemmetrening


Ved treningen på en vibrasjonstrener eller en vibrasjomsplattform dreier det seg om treningsmetoder som årsaker strekkreflekser og kontraksjoner av muskulaturen. Profiter også du av denne ytterst virkningsfulle og alikevel behagelige fitness-revolusjonen!

En vibrasjonstrener er det ideelle treningsapparatet til fitnesstrening i hjemmet. Vibrasjonsplaten ble opprinnelig laget for at astronauter skal holde seg i form i vektløs tilstand. Idag kjenner man til mange andre positive effekter og bruksmuligheter med vibrasjonastreningen. Derfor er det ikke rart at vibrasjonstrenere er å finne i helsesentre og i hjem, i studioer og reha-klinikker.

Mange gode grunne til å kjøpe en vibrasjonstrener


Hvis du utfører en øvelse på en vibrasjonstrener , kan du styrke muskelvevet og forbedre muskeltonusen. Alt ettersom i hvilken frekvens du trener, har en vibrasjonstrener en annen effekt. Fra øvelsesanvisningen kan du se hvilke muskler du trener. Ved noen topp-vibrasjonstrenere som Taurus VT9 Pro, vises treningsbruken sågar direkte på displayet.

Ved trening på en vibrasjonstrener, aktiveres stoffskiftet og blodomløpet blir satt i gang. Musklene forsynes med surstoff og næringsstoffer. Dermed øker reaksjons- og regenerasjonshastigheten. Med vibrasjonstrening styrkes også utholdenhet, fleksibilitet og bevegelighet. Med muskeloppbyggingen fra vibrasjonstreningen øker også kroppens energiforbruk av kalorier. Av denne grunn kan man gå ned i vekt med en vibrasjonstrener.

Vibrasjonsworkout er et veldig godt tillegg til den tradisjonelle hjerte-kretsløps- og krafttrening . Foruten en bedring av muskelkraften , koordinasjonen og sirkulasjonen, øker også bentettheten og fettstoffskiftet. Eldre mennesker hjelper den ved forebygging av fall.

De forskjellige sorter vibrasjonstrenere


For å finne forskjellen på kvaliteten på virbrasjonstrenerne, er kriteriene utrustning, innstilling/ programmer, forskjellige frekvenser-/ amplituder- og mållevel, stabilitet og vibrasjonskvalitet viktig.

Utrustningsegenskaper er størrelsen på treningsflaten, antall watt/ PS på motoren, antall displayer (oppe/nede), om det er en dempningsmatte, en øvelsesplaket o.s.v.

Mens de brukte materialene og tykkelsen på rammekonstruksjonen bestemmer stabiliteten på en vibrasjonstrener, definerer vibrasjonskvaliteten bl.a. med hvilken sort vibrasjon den har og formen på amplituden. {video:vibrationsplatten.flv}
 • Pris
 • bruksmåte
 • Motorens type
 • treningsflate
 • vibrasjon

Pris

Vennligst velg den ønskede prisklassen

Pristrinn

Prisområde

til 0 0
Slett fiteret

bruksmåte

Vibrasjonsplate til hjemmebruk er laget til den private bruken. Semiprofesjonelle vibrasjonsplater er laget til en lengre brukstid og kan også brukes i hoteller, klubber og fitnessrom i firmaer. Til den profesjonelle bruken i fitness-studioer egner vibrasjonsplater i studio-kvalitet seg aller best. Også til hjemmebruk egner vibrasjonsplater i semi-profesjonell og profesjonell bruk seg p.g.a. den høyverdige bearbeidelsen.

bruksområde

Slett fiteret

Motorens type

Vekselstrøm motorer (AC) utmerker seg med holdbarhet og varig drift og er så og si slitasjefri. Derfor egner vibrasjonsplater med en AC-motor ideell til studiobruk og til ambisiøs hjemmebruk.

AC / DC motor

Slett fiteret

treningsflate

Jo større treningsflaten på vibrasjonsplaten er, jo mer plass har du for å gjennomføre en behagelig og variasjonsrik trening.

treningsflate

Slett fiteret

vibrasjon

Kvaliteten på vibrasjonene bestemmer effekten på din vibrasjonstrening. Dessuten spiller faktorer som amplitude, svingningsretning og svingningsfrekvens en avgjørende rolle. Våre fitnesseksperter har sammenfattet faktorene under avsnittet vibrasjonskvalitet.

vibrasjonskvalitet

Slett fiteret
Dessverre kan vi for tiden ikke tilby noen produkter i denne kategorien.
Sport-Tiedje tester hvert fitnessapparat veldig nøye. Tilslutt vurderer vårt team, som består av sportsforskere, elitesportsmenn og service-teknikkere med lang erfaring, våre produkter i forskjellige kategorier. Med Sport-Tiedje-testresultat kan du lett sammenlikne produktene med hverandre og ut fra det, finne det apparatet som passer best for deg.
Utstyrskjennetegn er den store drikkeflasken, motorens watt/PS- antall, hvor mange displays (oppe/nede), om det er en dempningsmatte, en øvelsesplakat o.l.
Stabiliteten på vibrasjonsplaten oppnås med oppstillingsmålet, materialene og en robust rammekonstruksjon. En stabil vibrasjonsplate er ikke bare holdbar - den står også sikker ved intensiv bruk og har en større vektbelastbarhet.
Vibrasjonskvaliteten deffineres fra bl.a. hvordan den vibrerer og utformingen av amplituden. Jo bedre vurderingen er, jo mer effektivt er treningen på kroppen.
Sport-Tiedje
Europas Nr. 1 når det gjelder hjemmefitness
Europas Nr. 1 når det gjelder hjemmefitness er interaktiv
Finn oss på Facebook, Google+ og Co.
 • Facebook
 • Goggle+
 • YouTube
Betalingsmåter
Leveransepartner
 • DHL
 • UPS
 • FedEx
 • spedisjon
© Sport-Tiedje GmbH 1984 - 2015
1) Bare for betaling med