Filter

Kjøp Joola Indoor bordtennisbord hos europas nr 1 i hjemmetrening

Bordtennisbord fra Joola er veldig stabile og robuste. De førsteklasses Joola Indoor bordtennisbordene garanterer en veldig god stabilitet takket være den solide konstruksjonen. Indoor bordtennisbord fra Joola egner seg veldig godt til fritids-, klubb- og skolesport. Med en praktisk klappemekanisme kan Joola Indoor bordtennisbordet settes vekk for å spare plass. les videre
Fitshop tester hvert treningsapparat veldig nøye. Tilslutt vurderer vårt team, som består av sportsforskere, elitesportsmenn og service-teknikkere med lang erfaring, våre produkter i forskjellige kategorier. Med Fitshop-testresultat kan du lett sammenlikne produktene med hverandre og ut fra det, finne det apparatet som passer best for deg.
Bordtennisbord fra Joola er veldig stabile og robuste. De førsteklasses Joola Indoor bordtennisbordene garanterer en veldig god stabilitet takket være den solide konstruksjonen. Indoor bordtennisbord fra Joola egner seg veldig godt til fritids-, klubb- og skolesport. Med en praktisk klappemekanisme kan Joola Indoor bordtennisbordet settes vekk for å spare plass.

Joola Indoor bordtennisbord med god spilleegenskap til spennende matches

Et indoor bordtennisbord er valget for de proffe for bordtenniskonkurranser må alltid foregå i lukkede rom. Tradisjonellprodusenten Joola har en stor erfaring når det gjelder produksjon av høyverdige indoor bordtennisbord som delvis er egnet til konkurranser. Derfor tilsvarer produkter fra merket Joola også kravene til ambisiøse sportsmenn og proffe.

Gode spilleegenskaper: platen er det avgjørende

Avgjørende for kvaliteten på spillet er for det første materialet på spilleflaten samt tykkelsen på materialet. Spielflaten på Joola indoor bordtennisbord består av tykk sponplate som har til dels et belegg av en spesiell polyester. Dermed kan det spilles med til dels enorme hastigheter.

Enda en faktor for holdbarheten på bordtennisbordet: rammekonstruksjonen

Pass på når du kjøper et indoor bordtennisbord at understellet på bordtennisbordet er godt bearbeidet. En solid rammekonstruksjon er garantien for en lang holdbarhet og at spillekvaliteten holder seg lik. Indoor bordtennisbord fra merket Joola har en stabil rammekonstruksjon som er belastbar og som garanterer en langvarig spillekvalitet.
Treningsapparater
Prøv apparater personlig i butikken!
67x i Europa
Europas Nr. 1 i hjemmetrening
67x i Europa