Filter

Kjøp Belte til vektløfting hos europas nr 1 i hjemmetrening

Fitshop tester hvert treningsapparat veldig nøye. Tilslutt vurderer vårt team, som består av sportsforskere, elitesportsmenn og service-teknikkere med lang erfaring, våre produkter i forskjellige kategorier. Med Fitshop-testresultat kan du lett sammenlikne produktene med hverandre og ut fra det, finne det apparatet som passer best for deg.

Vektløfterbelte - til mer stabilitet ved tunge vekter


Vektløfterbeltet er et viktig tilbehør for alle begeistrede kraftspostsmenn. Vektløfterbeltet brukes enten ved harde belastninger i konkurranser eller til trening med tunge vekter.

Å ha på seg et vektløfterbelte øker stabiliteten av kroppen og avlaster ryggsøylen. Jo bredere beltet er, jo sterkere er den stabiliserende effekten og dermed kan man løfte tyngre vekter med hjelp av beltet. For det meste består vektløfterbeltet av tykt lær noe som garanterer en stor stabilitet.

Likeledes har vi et vektløfterbelte i nylon som er litt mer fleksibel og behageligere å ha på , men p.g.a. det myke materialet er den ikke så stabilt som vektløfterbelter av lær.

Vektlløfterbelte med en borrelås kan justeres trinnløst noe som gir en finere størrelsetilpassning etter kroppen på den som trener. En spennelås derimot holder lenger og er stabilere for store belastninger.

Hvis du kjøper et vektløfterbelte, pass på at det er et polster i ryggen hvis det dreier seg om et vektløfterbelte av lær. Grunnen er at ved store belastninger blir ryggraden optimal støttet. Ved belter av nylon er ryggpolsteret av mindre betydning for ved det myke materialet lar det seg tilpasse i den nedre delen av ryggen.
Treningsapparater
Prøv apparater personlig i butikken!
67x i Europa
Europas Nr. 1 i hjemmetrening
67x i Europa